- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 85
Hayır ama 1 ayda iki kez geldiHer hafta güncelleme geliyor mu?
Hayır ama 1 ayda iki kez geldiHer hafta güncelleme geliyor mu?
teşekkürler hocam kurulum tamamlandı ama gmail ve mi cloud hesapları girmeme rağmen yedekleri yüklemiyor.. ??Sneijder tamamen geri geri diyip ingilizce en üstte seç ve devam et panik yapma sakin ol boot olur.
Bu konuda çözüm öneren kullanıcıların cevapları;teşekkürler hocam kurulum tamamlandı ama gmail ve mi cloud hesapları girmeme rağmen yedekleri yüklemiyor.. ??
Teşekkürler hocam detaylı cevap için..Bu konuda çözüm öneren kullanıcıların cevapları;
- Geri yükleme yapmak için yedek almış olduğunuz Google hesabınızı yedek aldığınız cihazda açmanız yeterli olacaktır. Genelde hesabınızı açtığınız anda yedek aldığınız tüm veriler otomatik olarak cihazınıza yüklenmeye başlanacaktır.
- Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta bulunmaktadır. Android sürümleri farklı olan cihazlarda daha yüksek Android sürümüne sahip olan cihazdan alınan yedek daha düşük bir Android sürümü olan cihaza yedeklenememektedir. Yani Android sürümü yüksek olan bir cihazdan alınan veriler düşük sürüme sahip olan bir cihaza yüklenemez.
- Sürümleri kontrol ettikten sonra yedeklenen kişileri geri yükleme işlemi Google hesabınızı açtığınız anda otomatik olarak yapılacaktır.
- Yedeklediğiniz uygulama ayarları için ise Sistem, Yedekleme, Uygulama verileri seçeneklerine dokunup otomatik geri yükleme tuşunu aktif hale getirmeniz yeteli olacaktır.
- Yedeği yüklerken aldığınız hatanın ne olduğu belirtmeden yedekle ilgili probleme ilişkin yorum yapmak zor fakat ayarlar/uygulamalar altından play store verilerini temizlerseniz instagram hatasını giderebilirsiniz.
- Mi hesabı>mi cloud>Yedek dosyasını geri yükle seçeneğine basın yedeklemeyi mi hesabınıza yapmış ise ayarlarınızı ve uygulamalarınızı eski haline getirebilirsiniz ama wifi ağında yapın bunu çünkü interneti kullanacaktır.
Çok rom denedim bence çok sağlam rom
Benim kanaatim tabi