Hocam o sorun kameradaki mod ile alakalı.Temiz kurulum yaptım fakat bboot olmuyor telefon redmi yazısinda kaliyor.
Data format
Wipe » Advanced Wipe yaptım olmadı.
kurmadan vendor ve sistem kurun elle deniyor onu yapamadim gzliba
Hocam o sorun kameradaki mod ile alakalı.
Format data
Wipe den dalvik art cache,cache,system,data,vendor wipe yapın.Sonra romu flashlayın.Kameradaki portre modu hata verirse konudaki fixi flashlarsınız.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah kardeşim dediklerinin aynısıni yapiyorum telefon redmi yazısindan öteye gitmiyor. Baslasa kamerada hata var mi yok mu bakacağım ama 3 kez temiz kurulum yaptım 3ünde de boot olmadı.Hocam o sorun kameradaki mod ile alakalı.
Format data
Wipe den dalvik art cache,cache,system,data,vendor wipe yapın.Sonra romu flashlayın.Kameradaki portre modu hata verirse konudaki fixi flashlarsınız.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk başta "romu kurmadan sistem ve vendoru elle kurunuz" diyor burada bi hata yapiyorum galibaEyvallah kardeşim dediklerinin aynısıni yapiyorum telefon redmi yazısindan öteye gitmiyor. Baslasa kamerada hata var mi yok mu bakacağım ama 3 kez temiz kurulum yaptım 3ünde de boot olmadı.
Elle kurmayı biraz açabilecek arkadaşlar var mı?Eyvallah kardeşim dediklerinin aynısıni yapiyorum telefon redmi yazısindan öteye gitmiyor. Baslasa kamerada hata var mi yok mu bakacağım ama 3 kez temiz kurulum yaptım 3ünde de boot olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk başta "romu kurmadan sistem ve vendoru elle kurunuz" diyor burada bi hata yapiyorum galiba
Tekrar twrp girip wipe kısmından format data yapın tekrar şifre isterse ekran görüntüsünü atın yardımcı olalım ama format data yaptığınızda istememesi lazım.kurulumu yaptım cihaz açıldı ancak cihaz şifre istiyor. Ne şifresi gireceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
TWrp değil OrangeFox Recovery yüklü, TWRP'yi yükleyemiyorumTekrar twrp girip wipe kısmından format data yapın tekrar şifre isterse ekran görüntüsünü atın yardımcı olalım ama format data yaptığınızda istememesi lazım.