Selamlar maalesef bende test ettim otg çalışmıyor......Otg calistirabilen var mı temiz kurulum yaptım USB belleği görmüyor buna çare nedir otg ve flaş sağlam cihaz görmüyor hiç tepki vermiyor önerisi olan varmı
Redmi Note7 kullanıyorsanız cihaz kod ismi Lavender dir. Bundan sonra hep bu kod ismi varmı port rom isminde ona dikkat edin cihaza kalıcı zarar verebilirsiniz.V14 rafael yukledim cihaz bu romla uyumlu degil diyor ne yapicam yedekte almamistim
Müsait olunca pcden eu romu atacagim tel e ordan yukleyecegim ama usb hata ayiklama acikmiydi emin degilim sorun olurmuRedmi Note7 kullanıyorsanız cihaz kod ismi Lavender dir. Bundan sonra hep bu kod ismi varmı port rom isminde ona dikkat edin cihaza kalıcı zarar verebilirsiniz.
Bu paylaşım Lavender için. Nerede kaldınız SS atabilirseniz müsait olan arkadaşlar yardımcı olacaktır
O olmazsa hafıza kartına romu yukleyip deneyecegimRedmi Note7 kullanıyorsanız cihaz kod ismi Lavender dir. Bundan sonra hep bu kod ismi varmı port rom isminde ona dikkat edin cihaza kalıcı zarar verebilirsiniz.
Bu paylaşım Lavender için. Nerede kaldınız SS atabilirseniz müsait olan arkadaşlar yardımcı olacaktır
Beyler eu rom atarken cihazınız bu romla uyumlu değil gibi bisey soyledi format data yaptım yeniden baslattim hiç acilmiyor suan hard brick mi oldu acaba pls yardimMüsait olunca pcden eu romu atacagim tel e ordan yukleyecegim ama usb hata ayiklama acikmiydi emin degilim sorun olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O olmazsa hafıza kartına romu yukleyip deneyecegim
Bu Programı kurun. Bende bununla çalışıyor. Masik V14 Kurulu Cihazımda.Selamlar maalesef bende test ettim otg çalışmıyor......
Fastboot mod'a alabiliyorsanız, forumda mevcut tek tıkla recovery yükleme.Beyler eu rom atarken cihazınız bu romla uyumlu değil gibi bisey soyledi format data yaptım yeniden baslattim hiç acilmiyor suan hard brick mi oldu acaba pls yardim
Beyler eu rom atarken cihazınız bu romla uyumlu değil gibi bisey soyledi format data yaptım yeniden baslattim hiç acilmiyor suan hard brick mi oldu acaba pls yardim
Teşekkürler çalıştıBu Programı kurun. Bende bununla çalışıyor. Masik V14 Kurulu Cihazımda.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi