- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 0
Hocam her harikarda MIUI 10 dan iyi sarz konusunda 10.3.10 dan iyi ,elbette özelleştirmeler var yazı tipleri olsun ekran görünüm akış ayarlamaları telefonun ekranı büyümüş hissi verdi karanlık modu ekran üstündeki mobil veri vs olan menüye koymuşlar tek dokunuşla aktif pasif yapıyorsun wingdet Ler güzel ana ekranda hatspot veya ne istersen koyarsın pil konusu göreceli tabi ben siyah ana ekran siyah kilit ekranı kullanıyorum sabah 7 buçuk ta mobil veri açılıyor benim saat dört buçukta yüzde 50 kalıyor bu arada arka plan YouTube whanced falan aktif oluyor müzik vs akşam yedilerde yüzde 20 kalıyor sarz telefon arama ekranı çok hoş olmuşRica ederim hocam çok özelleştirme varsa ve pil konusunda iyiyse bende geçmeyi düşünüyorum nasıldır acaba?Eu dan fazla özelleştirme varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam her harikarda MIUI 10 dan iyi sarz konusunda 10.3.10 dan iyi ,elbette özelleştirmeler var yazı tipleri olsun ekran görünüm akış ayarlamaları telefonun ekranı büyümüş hissi verdi karanlık modu ekran üstündeki mobil veri vs olan menüye koymuşlar tek dokunuşla aktif pasif yapıyorsun wingdet Ler güzel ana ekranda hatspot veya ne istersen koyarsın pil konusu göreceli tabi ben siyah ana ekran siyah kilit ekranı kullanıyorum sabah 7 buçuk ta mobil veri açılıyor benim saat dört buçukta yüzde 50 kalıyor bu arada arka plan YouTube whanced falan aktif oluyor müzik vs akşam yedilerde yüzde 20 kalıyor sarz telefon arama ekranı çok hoş olmuş
Hocam her harikarda MIUI 10 dan iyi sarz konusunda 10.3.10 dan iyi ,elbette özelleştirmeler var yazı tipleri olsun ekran görünüm akış ayarlamaları telefonun ekranı büyümüş hissi verdi karanlık modu ekran üstündeki mobil veri vs olan menüye koymuşlar tek dokunuşla aktif pasif yapıyorsun wingdet Ler güzel ana ekranda hatspot veya ne istersen koyarsın pil konusu göreceli tabi ben siyah ana ekran siyah kilit ekranı kullanıyorum sabah 7 buçuk ta mobil veri açılıyor benim saat dört buçukta yüzde 50 kalıyor bu arada arka plan YouTube whanced falan aktif oluyor müzik vs akşam yedilerde yüzde 20 kalıyor sarz telefon arama ekranı çok hoş olmuş
Arka plandaki uygulamaları bulanik yapabiliuorsunuz ve dikkat edersen fotolarda uygulamaların isimleri yok oda çok iyi olmuş kaldirabiliyiruz yani uygulamanın ne olduğunu biliyoruz isimleri var bide ekranda gereksizHocam her harikarda MIUI 10 dan iyi sarz konusunda 10.3.10 dan iyi ,elbette özelleştirmeler var yazı tipleri olsun ekran görünüm akış ayarlamaları telefonun ekranı büyümüş hissi verdi karanlık modu ekran üstündeki mobil veri vs olan menüye koymuşlar tek dokunuşla aktif pasif yapıyorsun wingdet Ler güzel ana ekranda hatspot veya ne istersen koyarsın pil konusu göreceli tabi ben siyah ana ekran siyah kilit ekranı kullanıyorum sabah 7 buçuk ta mobil veri açılıyor benim saat dört buçukta yüzde 50 kalıyor bu arada arka plan YouTube whanced falan aktif oluyor müzik vs akşam yedilerde yüzde 20 kalıyor sarz telefon arama ekranı çok hoş olmuş
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2019-10-07-21-25-09-329_com.miui.home.jpg384,5 KB · Görüntüleme: 19
-
Screenshot_2019-10-07-21-24-57-966_com.miui.home.jpg389,5 KB · Görüntüleme: 21
-
Screenshot_2019-10-07-21-24-45-943_com.miui.home.jpg336,5 KB · Görüntüleme: 20
-
Screenshot_2019-10-07-21-26-08-151_com.android.settings.jpg250,5 KB · Görüntüleme: 20
-
Screenshot_2019-10-07-21-25-32-486_com.android.settings.jpg193,9 KB · Görüntüleme: 20
-
Screenshot_2019-10-07-21-29-38-380_com.android.incallui.jpg105,2 KB · Görüntüleme: 20
-
Screenshot_2019-10-07-21-33-06-012_com.android.systemui.jpg250,2 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme: