Çözüldü Redmi Note 7 Konuşma sırasında speaker çalışıyor ama ahizaden ses gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

idemirci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
idemirci
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.6 I Kararlı 10.3.6.0 (PFGMIXM) Çekirdek sürümü : 4.4.153-perf+ Android: 9 PKQ1.180904.001
Telefon Modeli
REDMI Note 7 M1901F7G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar,
bu sabah telefonla konuşurken görüşmem kendiliğinden sonlandı. Sonra tekrar arama yaptım ama karşıdakinin sesini duyamadım. Hat problemi olduğunu düşündüm ve tekrar aradım. Sonra speaker'ı açtım ve karşıdan ses çok net gelmeye başladı. Speaker'ı kapatıp tekrar normal görüşme yapmak istedim ama karşıdan ses gelmiyordu. Benim sesim hem speaker'lı hem de normal görüşmede çok net karşıya gidiyor ancak karşıdan speaker'ı açmazsam gelmiyor (Ses seviyelerini kontrol ettim, normal).

Sistem güncellemelerini indirdim ve bir kaç kez telefonu restart yaptım. Sonra telefonu kapatıp yeniden açtım. Ancak sonuç vermedi. Arkadaşlar fabrika ayarına geri dön diyor ama ben bu durumu biraz tuhaf buluyorum. Başka bir nedeni olmalı.

Not: Bu sabah Google bildirimlerini kapatmıştım. Belki ondan kaynaklı bir sorun olabilir diye tekrar açtım. Sonra telefonu tekrar kapatıp açtım ancak bir değişiklik olmadı. Zaten bu durum görüşme sırasında olduğu için bundan kaynaklı olduğun düşünmüyorum ama bir alakası olabilir diye yazdım.

Yorum ve yardımlarınızı rica ediyorum.

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Kulak ahizesi bozulmuş gibi görünüyor kulaklık takip denermisiniz eğer kulaklık takılı iken çalışıyorsa ahize bozulmuştur muhtemelen

Oyla:

idemirci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
idemirci
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar,
dediğiniz gibi kulaklık ya da onu kontrol eden sensörle ilgili bir sorun sanırım. Normalde kulaklıkla kullanmıyordum. Bu sorun olunca bir kulaklık buldum belki kulaklık ile çalışıır diye. Kulaklıkla çalıştı. Sonra normal olarak da çalıştı.

Anlaşılan bazı durumlarda normal konuşma bu şekilde arızaya düşüyor. Çözümü de bir kez kulaklıkla konuşma yapıp sonra tekrar normal ahize ile devam etmek.

Teşekkürler bilgiler ve yanıtlar için.

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt