Sohbet Redmi note 7 Kamerası

Heisenberg9

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi Redmi note 7
Konular
2
İyi ramazanlar ben redmi note 7 telefonuma gcam kurdum 4k video için fakat resimlerde karşılaştırdığımda yazılımsal olarak xiaomi kamerasının rezalet olduğunu gördüm. Gcam kullanmaya karar verdim. Gcam ayarları olan biri bana kamera ayarı için yardımda bulunabilir mi? Birde Gcam de pro mod 48 mp kısa video ve AI yapay zekayı vs. göremedim Gcam kullanmak için bunlardan feragat mı etmem gerekiyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Ayrıca Xiaomi kamera yazılımında neden bu kadar berbat?

Hakoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
İyi ramazanlar ben redmi note 7 telefonuma gcam kurdum 4k video için fakat resimlerde karşılaştırdığımda yazılımsal olarak xiaomi kamerasının rezalet olduğunu gördüm. Gcam kullanmaya karar verdim. Gcam ayarları olan biri bana kamera ayarı için yardımda bulunabilir mi? Birde Gcam de pro mod 48 mp kısa video ve AI yapay zekayı vs. göremedim Gcam kullanmak için bunlardan feragat mı etmem gerekiyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Ayrıca Xiaomi kamera yazılımında neden bu kadar berbat?
hangi gcam ı kurdunuz

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Hocam zaten gcamde 4k 30 fps var note 7de 4k yok gcamden beklemeyin ilerleyen zamanlarda gelebilir

Hakoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
Son düzenleme:

Heisenberg9

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi Redmi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstad bende kurdum 4k çekiyor fakat bu gcam e ayarlamalar yapılıyormuş daha iyi çekmesi için onu bahsetmiştim ben. Gcam in son sürümünü internetten indirdim ben

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Üstad bende kurdum 4k çekiyor fakat bu gcam e ayarlamalar yapılıyormuş daha iyi çekmesi için onu bahsetmiştim ben. Gcam in son sürümünü internetten indirdim ben
bazı bsg sürümlerinde developer settings var ancak detaylı bilginiz yoksa sorun çıkabilir

Üst Alt