Global stock romdan devam hocamLavender kullanan kalmadı sanırım artık forumu ölüm sessizliği
miui oyun için verimsiz maalesef+ kernel flaşlayınca amazon ve Netflix gibi uygulamalarda L1 sertifika full hd izlemeye olayı gidiyorGlobal stock romdan devam hocam
miui hangi sürümü acaba kullandığınız.Global stock romdan devam hocam
miui hangi sürümü acaba kullandığınız.
Rn7 cihazımı ilk çıktığı sürümlere miui10'a düşürmek istiyorum.Ama bir kez miui12ye yükselttiğim için en düşük android 10 tabanlı mi11e düşürebiiliyorum.Arb 4 çünkü.Yazılımı twrp falan olmadan bu siteden "Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir" official fastboot rom olarak indirip miflash ile kuruyorum.Acaba twrp kursam yine bu siteden miui android 9lu yazılımı kurarsam arb 4 kontrolü yine yapılır ve brick olur mu?Yani kısacası kurcalanmamış orjinal en eski yazılımları bile brick olmadan twrp ile nasıl kurarım.
Mesela global cihazım için ilk sürüm olan V10.2.6.0.PFGMIXM yazılımının twrp versiyonunu(kurcalanmamış) halini nerden bulurum arkadaşlar link verebilecek var mı?
Teşekkürler istediğim eski sürümler var.Araştıracağım arb kontrolü yapmıyorsa yükleyeceğim.Alttaki sitede mevcut ama güvenilir midir bilmiyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar benim cihazın paneli tianma rom atarken yazıyor orada.Yani ghost screen olan modelmiş .Yaklaşık 3 yıldır orjinal stock romda hiç olmamıştı.Ama bu günlerde custom rom atmaya başlayınca ghost screen oluştu.En sevdiğim rom pixel experience 11-1712 ama bunu yükleyince cihaz hep sıcak ve hep ghost screen var.Pil de su gibi gidiyor.Pixel experience 12-1330 da çok iyi hiç ısınma yok pil bitmek bilmiyor ama yine ghost screen oluyor.Bir paneli biraz açık tutunca hemen onun izi kalıyor.Yani bu sorun panelle donanımla alakalı değil bence yazılımsal.Bu sorundan dolayı istemeyerek rezil miui orjinal yazılıma geri döndüm ve ghost oluşması için extrem testler yaptım oluşmuyor ghost.Bir panel açıp parlaklığı %100 yapıp güneşin altında beklettim yine olmadı.Mecbur orjinalde kalacağım ama bir yazılım bu kadar mı kötü olur.Bir cihazın kapatma menüsü animasyonu kasar mı arkadaş ya kasıyor işte.Ayrıca tuşlu değilde parmak hareketli kullanımda alltan uygulamaları ana menüye atma hareketini yapıp bi bakar mısınız arkadaşlar tam komedi.Hadi redmi rn7 3 yıl öncesinin giriş seviyesi cihazı.Redmi note 11 s 11 pro da inceledim tamamen aynı sorunlar var rn7'nin aynısı sanki.Büyük ihtimal xiaomi 12 de bile vardır.Böyle görsel şeylere takılanlar kesinlikle xiaomi almamalı yazılımı çok özensiz.