Yardım Redmi Note 7 Hangi paneller düzgün ?

Redmi not 7 kullanıcıs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar 2. El 1100Tl ye Redmi Note 7 alacağım. IMEI si falan kayıtlı. Ama panel türünü bilmiyorum. Adama soracağım birazdan. Hangi panellerde Ghost screen sorunu yok ? Bir tek Boe panelde sorun yok ve Tinama panelde sorun var diye biliyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
merhaba yorumunuz dikkatimi çekti, bende note 8 kullancısıyım fakat panel tianma yazıyor..Neden farklı

İki farklı panel kullanılıyor çünkü huaxing ve tianma olarak tianmada renkler biraz daha beyaz ve tonlarına yakın huaxing de de sarımtrak oluyor huaxing panelde ghost screen sorunu yaşayan duymadım daha eğer cihazı servise götürürseniz diğer konunuzdan baz alarak söylüyorum huaxing panel ile değiştirme gibi bir durumlarıda var.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Scenhao ekranlar nasıl bilen var mı?
Onlar da sarımtrak tonlarında oluyor genelde sorun çıkaranı duymadım. Tianma renkleri daha doğru gösteriyor aslında kendi kendine olmaz ghost screen muhakkak cihazda ısınma sorunu fabrikasyon problemi vs sonucu oluşuyor. Benimki de Tianma panel şu ana kadar sorun görmedim ama bu olmayacak anlamına gelmez

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
kesinlikle ya bu bukadar basit olamaz bunu tetikleyen kullanıcının teelfona yaptırımları bence. Ama rom ve kernellede alakalı, cihaz çok ısınıyorsa bunların üzünden olabilir bence

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Onlar da sarımtrak tonlarında oluyor genelde sorun çıkaranı duymadım. Tianma renkleri daha doğru gösteriyor aslında kendi kendine olmaz ghost screen muhakkak cihazda ısınma sorunu fabrikasyon problemi vs sonucu oluşuyor. Benimki de Tianma panel şu ana kadar sorun görmedim ama bu olmayacak anlamına gelmez
Normal bir kullaniciydim hocam WhatsApp pubg takılıyordum. Şarjda nadir oynamıştım batarya ömrü bitmesin diye ama parlaklık hep full kullanırım. Ghost olduktan sonra romlarla uğraştım cihazı ısıtacak şeyler yaptım. Panelden kaynaklandığını düşünüyorum.

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Redmi Note 4'ü ilk aldığımda nasıl titiz olduğumu görseniz bu kadarıda pes derdiniz o aralar rom,root,kernel işlerinede girmemiştim hatta. Oyunda oynamıyordum cihazda sanki mezara sokacakmışız cihazı gibi ama geldi ghost screen bizide buldu o gün bugündür şuanda kullandığım tüm cihazların keyfini çıkarmak için ne gerekiyorsa yapıyorum şans meselesi gelip sizi bulacaksa bir yerden çıkıveriyor başka bir açıklaması yok yani çünkü yukarıda bir hocamızda demiş bende tianma kullanıyorum sıkıntı yok diye yani panel tianmada olsa illaki yaşayacaksınız diye bir durum yok ama tianmalarda bu risk hep var.

Oyla:
Üst Alt