Hocam gerçekten anlayamıyorum yani 10 yaşında çocuk değilim anlayabiliyorum ne olduğunu bende gireyim forumdaki tüm açılmış konulara Elinize sağlık diyim 500 tane mesaj atiyim 10 saniyede bir Ana Sayfa benim adımdan geçilmesin tüm forum adımla dolsun hoş bir görüntü değil. Son mesajların 7 sindeki mevcetin hocanın mesajları var hepsi redmi note 7 konusunun rom konuları hepsi eline sağlık mesajı, insanlar yardım konuları açıyor onların konularını aşağı çekiyorsunuz.İlla demek istiyorsanız. 10 dakikada bir yaz ki dikkat çekmesin.
Ben hala sorunu anlayamadım. Tam olarak demek istediğiniz nedir? Sadece siz mi yazacaksınız forum? Yada sadece sizin mesajlarımı beğenelim teşekkür edelim. Hocam siz bence bir tane forum sitesi açın. Kendi kafanıza göre yazın çizin oynayın.
Son mesajların 7 sindeki mevcetin hocanın mesajları var hepsi redmi note 7 konusunun rom konuları hepsi eline sağlık mesajı, insanlar yardım konuları açıyor onların konularını aşağı çekiyorsunuz. birde böyle okuyun anlarsınız belki.
Hocam, aşağısı neresi? Yönetim kadrosunun nereleri görebildiğini nereden biliyorsunuz? Bizim ekranlarımızın neleri kapsadığını nereden biliyorsunuz ?
Güzel hocam sizin nereyi gördüğünüz önemli değil ben bir üyeyim ve üyelerin açısından bakıyorum. SS'de gördüğünüz Yeni mesajlar bölümünde yardım konuları var örnek 12.sıradaki yere 7 tane ard arda mesaj atsam bir konuya ne olucak adamın konusu ana ekrandan kaybolmuş olucak bunu anlatmaya çalışıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir insan destek verdi bana forumda şükür. Öyle de demek istemedim de neyse rolantiye aldım kendimi yoksa forumdan banlanıcam..Bence attcaksaw arkadaşımızın demek istediği teşekkürler, eline sağlık demek yerine romu deneyip romla ilgili yorumlar yapalım demek istiyor sanırım. Çok haksız da değil bence. İsim vermek yerine böyle anlatsa daha iyi olurdu....