Hic bişey yok hocam bide hiç böyle yükleme falanda yapmadım ilk deneyimim diye böyle çok soruyorum kusuruma bakmaSorun görünmüyor telefonunda twrp vs yüklü mü?
Zip i indirince direk dosyalarıma kurdum ondan hata olmuş olabilir miHic bişey yok hocam bide hiç böyle yükleme falanda yapmadım ilk deneyimim diye böyle çok soruyorum kusuruma bakma
Estağfurullah ne kusuru bilmiyorsan soracaksın tabi gayet doğal rahat olHic bişey yok hocam bide hiç böyle yükleme falanda yapmadım ilk deneyimim diye böyle çok soruyorum kusuruma bakma
İndirdim zip açıldı dosyalarıma çıkar dedim çıkardı böyle oldu işte dostumİnen dosya ile oynadı mı yani sen sadece inen dosyayı seçip onaylayacaktin
Yanlış yapmışsın dosyaya hiç dokunmadan güncelleme menüsünden seçİndirdim zip açıldı dosyalarıma çıkar dedim çıkardı böyle oldu işte dostum
Kardeşim çok teşekkür ederim güncelledim hakkını helal et yorduk senide çok sağolasınYanlış yapmışsın dosyaya hiç dokunmadan güncelleme menüsünden seç
Duvar kağıtlarında süper duvar kağıdı yok yada ben bulamadım hangi bölümden seçiliyor?ARKADAŞLAR SİZ MIUI 12 Yİ YENİMİ KULLANIYORSUNUZ BEN 5 AYDIR KULLANIYORUM Mİ ROM MIUI 12 KULLANDIM EU ROM MIUI 12 KULLANDIM ŞU ANDA STABİL V12.0.2.0 KULLANIYORUM VE ŞUNU SÖYLEYEYİM MUIU 12 MIUI 11 DEN DAHA KARARLI HİÇ DONMA KASMA OLMADI PİL DE İSE 8 SAAT ALDIM HAREKETLİ MARS DÜNYA VE SATÜRN VAR ONU AKTİF ETMEK İÇİN AYARLAR DUVAR KAĞIDI SÜPER DUVAR KAĞIDINI SEÇİN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Helal olsun ne demek hayırlı olsun inceledikten sonra seninde yorumlarını alalımKardeşim çok teşekkür ederim güncelledim hakkını helal et yorduk senide çok sağolasın
ayarlar- duvar kağıdı -süper duvar kağıtlarıDuvar kağıtlarında süper duvar kağıdı yok yada ben bulamadım hangi bölümden seçiliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Helal olsun ne demek hayırlı olsun inceledikten sonra seninde yorumlarını alalım