- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 6
En alttaki beyaz çubuğu yok etmenin bir yolu varmı acaba
Telefonun rootlu iseGüncelleyenler yorum yapabilir mi nasıl diye
Kablosuz bağlantıları sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bağlantı menüsünün altında olması lazımMerhaba bu güncellemeyi yaptıktan sonra wifi kopma sorunu yaşıyorum format, wipe dışında ne yapabilirim. Önceki sürümde de oluyordu bazen ama şimdiki kadar değil. Neredeyse her zaman wifi bağlantısı kopuyor tekrar bağlanıyor.
Hocam romda sıkıntı yaşadınız mı ?güncellemek istiyorum ama korkmuyorda değilim ilk defa yapacagım bir işlem yardım ederseniz sevinirimTelefonun rootlu iseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu bağlantıdan miui12 yi indir . Güncelleme sayfasındaki sağ üst köşed3n güncelleme paketini seç'e bas ordan indirdiğin .zip dosyasını seç daha sonra telefona karışma gerisini kendisi yapar.
Yok kardeşim yazılanları harfiyen uygula güncelleme yaptıktan sonra telefonunu da bir kere sıfırla tertemiz çıkıyor ha kimse sorun yaşamadı ama sorunda kesin çıkmayacak diye birşey yok benim cihazım garantiliydi ben indirdim ve kurdum hiç bir sorun çıkmadı gayet akıcı ve stabilHocam romda sıkıntı yaşadınız mı ?güncellemek istiyorum ama korkmuyorda değilim ilk defa yapacagım bir işlem yardım ederseniz sevinirim