Yardım Redmi Note 7 Ghost Screen Problemi

riseandshine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aşkın Can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
arkadaşlar merhaba,

telefonu alalı 4-5 ay oldu. cepport/xiaomi türkiye garantisi devam ediyor sanırım.

yaklaşık 2 gün önce google chromda dolaşıyordum. anasayfaya geldiğim de ghost screen sorunuyla karşılaştım. google chrome sanki hep açıkmış, arka planda gözüküyormuş gibi kalıyor. google playdan birkaç programla düzeltmeye çalıştım bir süreliğine düzeliyor fakat ghost screen sorunu kendini yeniden tekrarlıyor.

sizce bu durumda ne yapmalıyım? garantiye yollamak şart mı?

redmiinoteyedii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Parayi al hocam üzerine bi miktar ekleyip note 8 al
İlk olarak alırkende Note 8 alma imkanım vardı ama ben note 7 tercihinde bulundum. İncelemeler, ürün karşılaştırmaları sonucu Redmi Note 7'nin Note 8'inden daha fazla puan aldığınıda görünce note 7 aldım. Hangi özellikleri bakımından note 8'i tavsiye edersiniz? Bu arada Evefone ile görüştüm para iadesi yapacaklarmış.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
İlk olarak alırkende Note 8 alma imkanım vardı ama ben note 7 tercihinde bulundum. İncelemeler, ürün karşılaştırmaları sonucu Redmi Note 7'nin Note 8'inden daha fazla puan aldığınıda görünce note 7 aldım. Hangi özellikleri bakımından note 8'i tavsiye edersiniz? Bu arada Evefone ile görüştüm para iadesi yapacaklarmış.
Yeni ürün... 8-|

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Daha güncel bi cihaz hocam. Güncelleme konusunda daha fazla destek alır. Kamerası çok daha iyi. Ayrıca ekran olarak tianma 2 panelini kullanıyor. Ghost screen için yeni panel üretmiş tianma

Oyla:
Üst Alt