Yardım Redmi note 7 garanti sorunu

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v10.3.5.0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar 15.06.2019 tarihinde xiaomi redmi not 7 4/64 cihazımı mi Türkiye garantili diye aldım ımaı btk da kayıtlı kutu içeriğinde de hem mi hem genpa evrakları mevcut fakat şu anda telefonumun garantisi hiç bir yerde görünmüyor cihazı sıfır adıma faturalı aldım başına böyle bir şey gelen varmı dır. Teşekkürler

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
Xaoimi Türkiye Garantili aldim. Genpa garantili degil. İçinden de GENPA kitapçıkları cikmadi zaten. Sorun yok. Olmasi gereken bu zaten.
Bende Xiaomi Türkiye garantili diye aldım ama garantisi hiçbir yerde görünmüyor bir sıkıntı olduğunda kimi muhatap alacağım sorun orda

Birde satın aldığım yerle görüştüğümde ımaı kaydının servis sistemine geç düştüğünü söylüyor ne kadar doğrudur bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Her şeyiniz tam olsa bile Xiaomi'de garanti başlı başına sorun zaten... Allah, işinizi garantiye düşürmeden kullanmayı nasip etsin. waiting~~
Teşekkürler ama öyle bir şansımız yok sanırım ama yinede seviyorum bu xiaomi yi

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bende çok seviyorum, aramızda seviyeli bir birliktelik var... inlove~~ Aynı şekilde, fayda fiyat telefonu olarak başka marka bulursam da terk edecek kadar sevgi bağım kuvvetli. sun~~

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bende Xiaomi Türkiye garantili diye aldım ama garantisi hiçbir yerde görünmüyor bir sıkıntı olduğunda kimi muhatap alacağım sorun orda

Birde satın aldığım yerle görüştüğümde ımaı kaydının servis sistemine geç düştüğünü söylüyor ne kadar doğrudur bilmiyorum

Hocam xaomi Türkiye garantili ise kutusunun icinden garantisi belgesi cikmistir. Büyük ihtimalle evofone bt garantili yaziyordur. Bisey olursa

Hocam İcindeki kagitlar evofone garantili dr yazsa , genpa Garantili de yazda XAOİMİ TÜRKİYE GARANTİLİ sayiliyor cihaz. Ha ben de GENPA da kontrol ettiğimde kayitli degil diyor v nereye gonderecegimi suan bilmiyorum. Ama araştırarak bulabiliriz diye düşünüyorum :)

Oyla:

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
Hocam xaomi Türkiye garantili ise kutusunun icinden garantisi belgesi cikmistir. Büyük ihtimalle evofone bt garantili yaziyordur. Bisey olursa

Hocam İcindeki kagitlar evofone garantili dr yazsa , genpa Garantili de yazda XAOİMİ TÜRKİYE GARANTİLİ sayiliyor cihaz. Ha ben de GENPA da kontrol ettiğimde kayitli degil diyor v nereye gonderecegimi suan bilmiyorum. Ama araştırarak bulabiliriz diye düşünüyorum :)
Tamda üzerine bastınız mi garantili olduğu için kvk, genpa ve evofone bakıyormuş lakin asıl sorun evraklar olmasına rağmen hiçbiri de biz bakmıyoruz diyor

Oyla:

ozbyrktalha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Yukarıdaki linkten bir kontrol edin hocam sizde. Faturanız var ise sıkıntı olmaz.
Hocam kontrol ettim cihaz genpa satışı değil diyor. Evofone garanti belgem mevcut faturam da 1 hafta içinde mailime gelecekmiş aldığımda öyle dediler

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
bu garanti olayında sonradan sisteme girme gibi bir durum varmı?

Oyla:

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
Arkadaşlar 15.06.2019 tarihinde xiaomi redmi not 7 4/64 cihazımı mi Türkiye garantili diye aldım ımaı btk da kayıtlı kutu içeriğinde de hem mi hem genpa evrakları mevcut fakat şu anda telefonumun garantisi hiç bir yerde görünmüyor cihazı sıfır adıma faturalı aldım başına böyle bir şey gelen varmı dır. Teşekkürler
Arkadaşlar böyle bir şey başına gelen ve çözülen kimse yokmu

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
En kötü ihtimalle servis ihtiyacınız olursa faturayı düzenleyen kuruma gönderirsiniz onlar uğraşırlar, çok kafanıza takmayın.

Oyla:

mirzay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mirza
Cihazım
Mi not 10 lite
Konular
3
Arkadaşlar bu olay canımı çok sıkmaya başladı 25 gün olmasına rağmen 0 aldığım telefonun garantisi hala görünmüyor böyle bir durumla karşı karşıya kalan sadece benmiyim telefon mi Türkiye garantili

Oyla:
Üst Alt