Yardım Redmi Note 7 Galeri Verileri Silme

MUMU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
RedMi Note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,
Xiaomi Redmi note 7 telefonumda her gün hafıza sorunu yaşıyorum. Telefona uygulama yüklemiyor, fotoğraf video vs çekmiyorum hemen siliyorum. Galeriye girip baktığımda uygulama boyutu 300 mb den 1.5 gb kadar çıkıyor ve önbellek temizlediğimde değişiklik olmuyor.
Acaba verileri silsem tüm fotoğraf, video kaybolur mu? Google fotoğraflar üzerinden sildiğimde önbellek silinmiş gibi hiçbir veri kaybı yaşamıyorum.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam telefon kullanılmayacak hale geldi. Galeri 2gb aştı ve günde 1 defa giriyorum 1 2 foto video bakıp çıkıyorum. Note 7 için verileri nasıl silebilirim? En azından cloud yedeklemesi yapana kadar telefonu kullanabileyim.
Google drive dolu, önereceğiniz bulut uygulaması var mı?

Yandex disk deneyebilirsiniz hocam. Galeri uygulamasının verilerini silin ve fotoğraflarınızı bilgisayara alana kadar galeriye ya da kameraya girmeyin.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yok ancak atabilirim garanti dışı zaten
Cihazı rootlayın hocam böyle saçma sorunların üstünden çok rahat gelirsiniz :) Galeri verisi silinmiyor ama rootla uygulama aracılığıyla silinebiliyor. Rootsuz aklıma gelen çöp kutusunu boşaltın galeri içinden. MIUI klasörü altındaki galeri klasörüne bakın boş dosyaları silin.

Oyla:

MUMU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
RedMi Note 7
Konular
3
Cihazı rootlayın hocam böyle saçma sorunların üstünden çok rahat gelirsiniz :) Galeri verisi silinmiyor ama rootla uygulama aracılığıyla silinebiliyor. Rootsuz aklıma gelen çöp kutusunu boşaltın galeri içinden. MIUI klasörü altındaki galeri klasörüne bakın boş dosyaları silin.
Teşekkürler hocam.
Telefonun ön belleğinde kb dosya bile bırakmıyorum. Telefon çok çabuk şişiyor ve galeride fotoları kalıcı olarak siliyorum.
Rootlayip bulut hesabı açayım en iyisi call~~

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Teşekkürler hocam.
Telefonun ön belleğinde kb dosya bile bırakmıyorum. Telefon çok çabuk şişiyor ve galeride fotoları kalıcı olarak siliyorum.
Rootlayip bulut hesabı açayım en iyisi call~~
Rootlarsanız google fotoğraflar için sınırsız depolama modülü var forumda onunla sınırsız yedekleme yapabilirsiniz :)

Oyla:
Üst Alt