- Adım
- Aykut
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 7
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.5.3 I
- Telefon Modeli
- Redmi Note 7
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Herkese merhaba.
2019 yılından beri sıkıntısız kullandığım telefonum yüklediğim bir uygulama sonrası saçmalamaya başladı, öyle ki olur olmaz yerde uygulama reklamları çıkmaya başladı, telefonla konuşurken, sosyal medyada dolaşırken ya da whatsapp ta mesajlaşırken.
İlk olarak uygulamayı sildim ama sorunlar devam edince daha büyük bir sıkıntı olabileceğini düşünerek format atmaya karar verdim.
Formatı attım ama sonrasında gördüğüm sıkıntılar;
1-Ana ekranda saat ve tarih hiçbir şekilde görünmüyor
2- X uygulamasını indiriyorum ama "giriş yap" butonu bildiğin beyaz görünüyor, tıklayıncada "LoginError. AttestationDenied…" şeklinde başlayan bir hutu mesajı veriyor ve girmiyor
3- Google play'de arama kısmına tıkladığımda bazen uygulamadan çıkıyor
Bunlar neden olabilir ve düzeltmek için ne yapabilirim?
2019 yılından beri sıkıntısız kullandığım telefonum yüklediğim bir uygulama sonrası saçmalamaya başladı, öyle ki olur olmaz yerde uygulama reklamları çıkmaya başladı, telefonla konuşurken, sosyal medyada dolaşırken ya da whatsapp ta mesajlaşırken.
İlk olarak uygulamayı sildim ama sorunlar devam edince daha büyük bir sıkıntı olabileceğini düşünerek format atmaya karar verdim.
Formatı attım ama sonrasında gördüğüm sıkıntılar;
1-Ana ekranda saat ve tarih hiçbir şekilde görünmüyor
2- X uygulamasını indiriyorum ama "giriş yap" butonu bildiğin beyaz görünüyor, tıklayıncada "LoginError. AttestationDenied…" şeklinde başlayan bir hutu mesajı veriyor ve girmiyor
3- Google play'de arama kısmına tıkladığımda bazen uygulamadan çıkıyor
Bunlar neden olabilir ve düzeltmek için ne yapabilirim?