MIUI 13 Redmi NOTE 7 EU MIUI V13.0.12.0.SKFMIXM (Android 12) Port ROM

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Merhaba hocam aktif olarak note 7 kullaniyormusunuz halen hangi romdasin diye soracaktım kamuran731 Cebrail29

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Merhaba hocam aktif olarak note 7 kullaniyormusunuz halen hangi romdasin diye soracaktım kamuran731 Cebrail29
Evet kullanıyorum hocam. Stabil Kendi romundayım hocam. Aktif olarak kullanıyorum hiç rom atmadım cihaza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pixel experience mantıklı bence artık. Resmi rom u bulabilirseniz yükleyin derim.
Pixel Experience rom mu hocam ? Herhangi bir hatası var mı ? Birde sürümü kaç acaba ?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Evet kullanıyorum hocam. Stabil Kendi romundayım hocam. Aktif olarak kullanıyorum hiç rom atmadım cihaza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pixel Experience rom mu hocam ? Herhangi bir hatası var mı ? Birde sürümü kaç acaba ?
Android 13 hiç bir hatası yok günlük kullanıma uygun

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Android 13 hiç bir hatası yok günlük kullanıma uygun

Kral burada baya link var ? Hangisini indirip nasıl kurucaz ? Herhangi bir hata var mı ? Romdan görüntüler var mı ? Eksileri artıları en azından bunları bilseydik kurardık bee. Birde diğer değinceğim şey ise forumda paylaşılıp görüntüler paylaşılsaydı çok iyi olurdu hocam.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Kral burada baya link var ? Hangisini indirip nasıl kurucaz ? Herhangi bir hata var mı ? Romdan görüntüler var mı ? Eksileri artıları en azından bunları bilseydik kurardık bee. Birde diğer değinceğim şey ise forumda paylaşılıp görüntüler paylaşılsaydı çok iyi olurdu hocam.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

arayüz google pixel telefonlarla aynı günlük kullanıma uygun hızlı stabil ve akıcı. Ben bi hata görmedim şimdiye kadar.

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

arayüz google pixel telefonlarla aynı günlük kullanıma uygun hızlı stabil ve akıcı. Ben bi hata görmedim şimdiye kadar.
Hocam video da dil ingilizce gösteriyor lakin Türkçe dil de var değil mi ? Kral sizde bu romda iseniz kurulumda yardımcı olur musunuz ? Nasıl kurdunuz cihaz yurtdışı olduğu için IMEİ Gitmemesi için yardımcı olursan çok makbule geçersin.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam video da dil ingilizce gösteriyor lakin Türkçe dil de var değil mi ? Kral sizde bu romda iseniz kurulumda yardımcı olur musunuz ? Nasıl kurdunuz cihaz yurtdışı olduğu için IMEİ Gitmemesi için yardımcı olursan çok makbule geçersin.
Rom da Türkçe var fakat imei gitmemesi için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum.

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Rom da Türkçe var fakat imei gitmemesi için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum.
Hocam siz kurdunuz mu peki ? bayon hocam hangi linki indiricem orada baya link varda ? Kurulumda yardımcı olur musunuz ? agit77 hocam İMEİ Gitmeden bu romu nasıl atarım ? Bir ara söylemiştiniz hatta yardımcı olursanız çok sevinirim.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Hocam siz kurdunuz mu peki ? bayon hocam hangi linki indiricem orada baya link varda ? Kurulumda yardımcı olur musunuz ? agit77 hocam İMEİ Gitmeden bu romu nasıl atarım ? Bir ara söylemiştiniz hatta yardımcı olursanız çok sevinirim.

twrp / orangefox yükleyerek.

Üst Alt