- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi8 lite
- Konular
- 62
Merhaba hocam aktif olarak note 7 kullaniyormusunuz halen hangi romdasin diye soracaktım kamuran731 Cebrail29
Pixel experience mantıklı bence artık. Resmi rom u bulabilirseniz yükleyin derim.Merhaba hocam aktif olarak note 7 kullaniyormusunuz halen hangi romdasin diye soracaktım kamuran731 Cebrail29
Evet kullanıyorum hocam. Stabil Kendi romundayım hocam. Aktif olarak kullanıyorum hiç rom atmadım cihaza.Merhaba hocam aktif olarak note 7 kullaniyormusunuz halen hangi romdasin diye soracaktım kamuran731 Cebrail29
Pixel Experience rom mu hocam ? Herhangi bir hatası var mı ? Birde sürümü kaç acaba ?Pixel experience mantıklı bence artık. Resmi rom u bulabilirseniz yükleyin derim.
Android 13 hiç bir hatası yok günlük kullanıma uygunEvet kullanıyorum hocam. Stabil Kendi romundayım hocam. Aktif olarak kullanıyorum hiç rom atmadım cihaza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pixel Experience rom mu hocam ? Herhangi bir hatası var mı ? Birde sürümü kaç acaba ?
Kral burada baya link var ? Hangisini indirip nasıl kurucaz ? Herhangi bir hata var mı ? Romdan görüntüler var mı ? Eksileri artıları en azından bunları bilseydik kurardık bee. Birde diğer değinceğim şey ise forumda paylaşılıp görüntüler paylaşılsaydı çok iyi olurdu hocam.Android 13 hiç bir hatası yok günlük kullanıma uygun
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kral burada baya link var ? Hangisini indirip nasıl kurucaz ? Herhangi bir hata var mı ? Romdan görüntüler var mı ? Eksileri artıları en azından bunları bilseydik kurardık bee. Birde diğer değinceğim şey ise forumda paylaşılıp görüntüler paylaşılsaydı çok iyi olurdu hocam.
Hocam video da dil ingilizce gösteriyor lakin Türkçe dil de var değil mi ? Kral sizde bu romda iseniz kurulumda yardımcı olur musunuz ? Nasıl kurdunuz cihaz yurtdışı olduğu için IMEİ Gitmemesi için yardımcı olursan çok makbule geçersin.Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
arayüz google pixel telefonlarla aynı günlük kullanıma uygun hızlı stabil ve akıcı. Ben bi hata görmedim şimdiye kadar.
Rom da Türkçe var fakat imei gitmemesi için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum.Hocam video da dil ingilizce gösteriyor lakin Türkçe dil de var değil mi ? Kral sizde bu romda iseniz kurulumda yardımcı olur musunuz ? Nasıl kurdunuz cihaz yurtdışı olduğu için IMEİ Gitmemesi için yardımcı olursan çok makbule geçersin.
Hocam siz kurdunuz mu peki ? bayon hocam hangi linki indiricem orada baya link varda ? Kurulumda yardımcı olur musunuz ? agit77 hocam İMEİ Gitmeden bu romu nasıl atarım ? Bir ara söylemiştiniz hatta yardımcı olursanız çok sevinirim.Rom da Türkçe var fakat imei gitmemesi için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum.