Yardım Redmi Note 7 Ekran süresi için önerileriniz

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Arkadaşlar iyi günler . telefonu ekim ayında garantisiz olarak sıfır şeklide aldım ve o günden beri kullanıyorum . telefonu aldığımda rusya global 10.3.5 vardı sanırım. bu güne kadar bir sürü custom rom , magisk modulleri ,kernel vs. bir çok şey denedim ancak batarya kısmından tatmin olamadım . bir arkadaşımda casper via g3 var onun pil süresi kadar tatmin olamadım şarjı gayet iyi gidiyordu benim telefondan(3260 mah nasıl olurda 4000 mahdan iyi olur anlam veremiyorum) . şuana kadar maximum 13 saat ekran süresi aldım onuda pixel rom+genom kernel ile aldım ancak onuda %90 youtube ile film izleyerek aldım daha sonra hiç alamadım bu kadar yüksek . uzun zamandır maximum 8 saati görüyorum . istediğim tek şey günde 2-2.5 saat pubg oynarım , geri kalanıda youtube ve sosyal medyaya gider , gün sonunda 10 saat kadar ekran süresi almak istiyorum . en azından 8 saati görmek istiyorum genel anlamda . başka bir arkadaşım da da note 8 var o da 50 dk lık ekran süresi ile %95 şarjı kalmıştı . arkadaşlar sizlerden şuana kadar memnun olduğunuz rom, kernel ve magısk modul kombinasyonlarınızı yazmanızı istiyorum . böylece isteyenler bu kombinasyonları deneyerek istediği şarj süresine ulaşmış olur umarım . iyi günler

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Kıymetli zamanını yemesesek isterseniz anlatabilirsiniz.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Mi5s Konusunda uzmanım diğerleri hakkında bilgim yok ama bu forumda öğrendim red mi note 7 için bir sürü konu var araştırmanı tavsiye ederim bilgim olsa ne mutlu bana zamandan bol ne var hocam

Oyla:

Mehmet222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mi
Cihazım
Redmi s2
Konular
3
Ben Mi5s Konusunda uzmanım diğerleri hakkında bilgim yok ama bu forumda öğrendim red mi note 7 için bir sürü konu var araştırmanı tavsiye ederim bilgim olsa ne mutlu bana zamandan bol ne var hocam
Eyvallah kardeşim twrp için konu araştiririz.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Pubg Mobile mobil veri açıkken akıcı yüksek de oynuyorum ve aşırı ısınıyor elimle hissediyorum fazla rahatsız etmiyor ama çok ısınıyor . Arkadaşımda Casper Via G3 var onda ısınma çok az mesala benim telefonda ısınmayı aza indirmek için bi yol var mı . Bu arada çok takmamaya karar verdim . Xiaomi.eu beta kurup yoluma devam etmeyi düşünüyorum . Card powerbank alcam yanima cüzdan a koyarım artık . Bu arada ben şuana kadar her Romda 1 hafta kullanmadan rom değiştirdim yani 2 3 gün deniyorum bataryasını felan beğenmedim mi diğerine geçiyorum acaba 1 ay fealn kullansammi diye düşündüm belki tam optimize çalışmıyordur yazılım .

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Masik - Kosmos2011 - MiRoom deneyiniz...

Oyla:
Üst Alt