- Adım
- Ali
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 5
Arkadaşlar iyi günler . telefonu ekim ayında garantisiz olarak sıfır şeklide aldım ve o günden beri kullanıyorum . telefonu aldığımda rusya global 10.3.5 vardı sanırım. bu güne kadar bir sürü custom rom , magisk modulleri ,kernel vs. bir çok şey denedim ancak batarya kısmından tatmin olamadım . bir arkadaşımda casper via g3 var onun pil süresi kadar tatmin olamadım şarjı gayet iyi gidiyordu benim telefondan(3260 mah nasıl olurda 4000 mahdan iyi olur anlam veremiyorum) . şuana kadar maximum 13 saat ekran süresi aldım onuda pixel rom+genom kernel ile aldım ancak onuda %90 youtube ile film izleyerek aldım daha sonra hiç alamadım bu kadar yüksek . uzun zamandır maximum 8 saati görüyorum . istediğim tek şey günde 2-2.5 saat pubg oynarım , geri kalanıda youtube ve sosyal medyaya gider , gün sonunda 10 saat kadar ekran süresi almak istiyorum . en azından 8 saati görmek istiyorum genel anlamda . başka bir arkadaşım da da note 8 var o da 50 dk lık ekran süresi ile %95 şarjı kalmıştı . arkadaşlar sizlerden şuana kadar memnun olduğunuz rom, kernel ve magısk modul kombinasyonlarınızı yazmanızı istiyorum . böylece isteyenler bu kombinasyonları deneyerek istediği şarj süresine ulaşmış olur umarım . iyi günler