Soru redmi note 7 den sallayınca ses gelmesi

furkanbek868

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
19
Telefonu elime alıp salladığımda çok kısık bir ses geliyor sizce kamera lensinden mi geliyor

furkanbek868

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
19
hocam selamlar, aynı şekilde çok hafif bir ses gelmesi bende de var kamera kısmının oralardan geliyor lenslerdir büyük bir ihtimalle. içiniz ferah olsun kullanımda herhangi bir sıkıntı yok ise
hocam telefon süte batmıştı pirince falan yatırdım neyse de şimdi sanki normalden daha yavaş şarj oluyor mesela Yarım saatte 20 şarj oluyor sadece telefonun alt kısmı süte girmişti. sizce neden

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
hocam telefon süte batmıştı pirince falan yatırdım neyse de şimdi sanki normalden daha yavaş şarj oluyor mesela Yarım saatte 20 şarj oluyor sadece telefonun alt kısmı süte girmişti. sizce neden

yani buna kesin bir şey söyleyemem hocam, durum tamamen onun ile de alakalı olabilir olmayabilir de. bunun çözümü için servise göndermeniz gerekebilir ileride daha sıkıntılı durumların olmaması için. hoş servisler ne kadar güvenilir yerler orası da ayrı bir tartışma konusu.

Oyla:

furkanbek868

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
19
yani buna kesin bir şey söyleyemem hocam, durum tamamen onun ile de alakalı olabilir olmayabilir de. bunun çözümü için servise göndermeniz gerekebilir ileride daha sıkıntılı durumların olmaması için. hoş servisler ne kadar güvenilir yerler orası da ayrı bir tartışma konusu.
genpa garanti

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4

yani çok kullandığımı söyleyemem pek garantilik bir duruma gelmedi şükür bu zamana kadar cihazlarım. şikayet var vs gibi mecralardan bakabilirsiniz hocam. tekrar geçmiş olsun

Oyla:
Üst Alt