Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....
ROM OS Sürüm:10.x Q
ROMÇekirdek: Linux4.x
Esas Alınan:AOSP
Sürüm Bilgisi
Durum:Offical / Beta
Mevcut Sürüm:v1.x
Çıkış Tarihi:24-12-2019
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Değişiklikler
İlk Yapı
Gapps ve Firmware dahil
Kurulum
1 : Orange Fox v2 Twrp kurun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2 : Twrp wipe den format data, data, system, cache, dalvik yapın.
3 : CleanDroid romu kurun.
6 : Magisk 19.3 ü flashlayın.(İsteğe Bağlı)
Rehber - Redmi Note 7 MIUI ve AOSP Rom Kurulum Rehberi
Bilgilendirme
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,iyi forumlar..
Rom olarak tavsiyede bulunabilirim hocam,modül yükleme taraftarı değilim,romun performansını düşürüyor bana göre.CrDroid 6.0 yükleyin mutlaka ikinci seçenek olarak'ta EvolutionX 3.3 öneririm.cohci52 Hocam bana yardımcı olursanız sevinirim sizce en yüksek telefonun performansını maksimum yapacak rom hangisidir pil hiç önemli değil olabilecek en maksimum performansı istiyorum ne yapmalıyım?
Bugün bende CrDroide geçtim de pek hoşnut bırakmadı hocam ya kasmalar yaşadım pubg'de HavocOs bundan daha iyiydi yineRom olarak tavsiyede bulunabilirim hocam,modül yükleme taraftarı değilim,romun performansını düşürüyor bana göre.CrDroid yükleyin mutlaka ikinci seçenek olarak'ta EvolutionX öneririm.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel anlamda herkes memnun hocamBugün bende CrDroide geçtim de pek hoşnut bırakmadı hocam ya kasmalar yaşadım pubg'de HavocOs bundan daha iyiydi yine
Deneyeyim hocam teşekkür ederim Evira mı iyidir Genom mu şuan Evira'yı deniyorum.Genel anlamda herkes memnun hocam
Birde genom kernel ile de deneyebilirsiniz.
Genom hocam.Deneyeyim hocam teşekkür ederim Evira mı iyidir Genom mu şuan Evira'yı deniyorum.
Hemen deniyorum o zamanGenom hocam.