Yardım Redmi Note 7 BootLoop Sorunu

jenexus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Merhaba

RedmiNote7 Telefonum dün kendi kendine kapandı ve başlangıçtaki siyah ekranda reset atmaya başladı. Telefon kutusundan çıktığı gibi Bootloader kilidi falan kapalı hep hiçbir şeye de dokunmadım. Fastboot ekranına erişebiliyorum ancak verilerimi kurtarmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. (Aynı sorun olaydan 7-8 saat önce de olmuştu ama bir şekilde yeniden başladı ve açıldı nasıl bilmiyorum. )

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar Merhaba

RedmiNote7 Telefonum dün kendi kendine kapandı ve başlangıçtaki siyah ekranda reset atmaya başladı. Telefon kutusundan çıktığı gibi Bootloader kilidi falan kapalı hep hiçbir şeye de dokunmadım. Fastboot ekranına erişebiliyorum ancak verilerimi kurtarmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. (Aynı sorun olaydan 7-8 saat önce de olmuştu ama bir şekilde yeniden başladı ve açıldı nasıl bilmiyorum. )
Hocam ses açma ve power tuşuna basıp wipe yaparak telefonu açma ihtimalimiz var. Ancak tüm veriler gider.

Oyla:

jenexus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o menüde de reset atıyor direk wipe yapmamın imkanı yok gibi duruyor hızlı olsam bile.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam o menüde de reset atıyor direk wipe yapmamın imkanı yok gibi duruyor hızlı olsam bile.
Fastboot Mode alabiliyorsaniz mi flash ile rom atabilirsiniz. Yine tüm verileriniz silinir.

Oyla:

jenexus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Öyle yapmayayı deneyeyim o zaman artık. Peki sizce power tuşunun basılı kalmış olma ihtimali var mı? Ses açma ve power tuşuna basınca gelen menüde reset atarken fastboot da öyle bir durum olmuyor çünkü.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Öyle yapmayayı deneyeyim o zaman artık. Peki sizce power tuşunun basılı kalmış olma ihtimali var mı? Ses açma ve power tuşuna basınca gelen menüde reset atarken fastboot da öyle bir durum olmuyor çünkü.
Hocam cihaz sizin elinizde. Ancak basılı kalması durumda fastboot Moddan da çıkış yapar. Fastboot Mode alıp biraz bekleyin tekrar reset atarsa basılı kalma ihtimali olabilir

Oyla:

jenexus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Fastboot modda kendim reset atamıyorum power tuşuna basarak. Fastbootta beklerken bazen kapanıyor kendisi otomatik dokunmadığım halde. Yani ben de bilemiyorum tam o yüzden. Şimdi rom atmayı deniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burayı takip ederek işlemleri tamamladım ancak flash atması 0 saniye falan sürüyor ve telefonda hiçbir değişiklik yok. Yanlış yaptığım bir şey mi var. Resim ektedir.

Ekli dosyalar

• xiaomi.png
    xiaomi.png
    34,3 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt