Yardım Redmi Note 7 Bootloader kilid sayfası açılmıyor

madedeoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.6
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bootloader kilidini açmak için bir kaç gün önce işlem yaptım 160 saat gibi bir bekleme süresi yazdı tekrar bugün bakayım dedim Ses açma ve Güç tuşuna cihaz titreyip ekrana görüntü gelene kadar basılı tuttuktan sonra fastboot ekran görüntüsü geldi ve orada takılı kalıyor üst tarafta küçük olarak key to shutdown yazıyor bu aşamayı geçemiyorum

yardımcı olursanız sevinirim
  • Telefonunuzdan Ayarlar > Telefon Hakkında bölümüne girin MIUI sürümü yazan yere 4-5 defa dokunun ve geliştirici seçeneklerinin açılmasını sağlayın.
  • Geri gelip Ayarlar > Ek ayarlar menüsüne girin. Mi kilit açma durumu bölümüne girin ve Agree seçeneğini seçip devam edin. Sonra en alttaki butona (Hesap ve cihaz ekle) tıklayın. Başarıyla eklendi. Bu cihaz hesabınızla ilişkilendirildi mesajını gördüğünüzde işlem bitmiştir.
  • Ek ayarlar bölümünde OEM kilit açma seçeneğini açık hale getirin.
bu ayarları da kontrol ettim yeniden

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bootloader kilidini açmak için bir kaç gün önce işlem yaptım 160 saat gibi bir bekleme süresi yazdı tekrar bugün bakayım dedim Ses açma ve Güç tuşuna cihaz titreyip ekrana görüntü gelene kadar basılı tuttuktan sonra fastboot ekran görüntüsü geldi ve orada takılı kalıyor üst tarafta küçük olarak key to shutdown yazıyor bu aşamayı geçemiyorum

yardımcı olursanız sevinirim
  • Telefonunuzdan Ayarlar > Telefon Hakkında bölümüne girin MIUI sürümü yazan yere 4-5 defa dokunun ve geliştirici seçeneklerinin açılmasını sağlayın.
  • Geri gelip Ayarlar > Ek ayarlar menüsüne girin. Mi kilit açma durumu bölümüne girin ve Agree seçeneğini seçip devam edin. Sonra en alttaki butona (Hesap ve cihaz ekle) tıklayın. Başarıyla eklendi. Bu cihaz hesabınızla ilişkilendirildi mesajını gördüğünüzde işlem bitmiştir.
  • Ek ayarlar bölümünde OEM kilit açma seçeneğini açık hale getirin.
bu ayarları da kontrol ettim yeniden

PC de farklı bir USB portuna bağlayıp yeniden deneyin ( Tercihen USB 2.0 )

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
PC de farklı bir USB portuna bağlayıp yeniden deneyin ( Tercihen USB 2.0 )
pendroz usta bende de geçen çarşamba 168 saat yazdı. Tam olarak tam 7 günü bekletiyor mu? yoksa en fazla olarak mı? bu süre bekleniyor?
Yani ne zaman BL aracını denemem uygun olur sizce çünkü herşey sıfırlanıyor

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
pendroz usta bende de geçen çarşamba 168 saat yazdı. Tam olarak tam 7 günü bekletiyor mu? yoksa en fazla olarak mı? bu süre bekleniyor?
Yani ne zaman BL aracını denemem uygun olur sizce çünkü herşey sıfırlanıyor

Net bekletiyor hocam.Geçtiğinden emin olduktan sonra denemeyi yapın.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
yani bugün 5.gün şuanda yapabilirmiyim yoksa gün sonra mı? denemeliyim, demek istedim

Hocam 168/24= 7 gün yani 1 hafta sonra programa girip BL açacaksınız ? Bugün 5. gün nasıl açacaksınız ?

Ayrıca saat atıyorum tam 16 da 168 saat doldu ise siz saat 17-18 de giriş yapın garanti olsun Yes~~

Oyla:

madedeoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC de farklı bir USB portuna bağlayıp yeniden denedim mi unlock programı telefonu gördü :) sagolasın pendroz 47 saat diyor kalan zaman

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek