Yardım Redmi Note 7 Bluetooth kopma sorunu

burakoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
bluetooth kulaklıkla bağlandıktan sonra telefonu cebime koyup yürüdüğümde belirli belirsiz aralıklarla bağlantı kopuyor yani ses gelmiyor. bir kaç haftadır çözüm için bakıyorum ama bluetooth u sıfırladım da kulaklığı da sıfırladım 3 farklı kulaklıkla da denedim 3ünde de bağlantı durduk yere kopuyor özellikle cebimdeyken oluyor bu telefon elimdeyken vs gitmiyor bluetooth bağlantısı çözümü varsa bilen yardımcı olabilecek olan şimdiden teşekkürler

Denizbrs12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DenizBarisJ
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
İşsiz
Konular
7
Kanka telefonun üst kısmının sinyali yayması için düzgün koyman lazim cebine telefonun üst tarafını kulaklığa düzgün sinyal gönderecek şekilde ayarla. Bazen kulaklığı elinle kapattiginda da oluyor. Haylou t15 kulaklığımda yaşamıştım bu sorunu öyle hallettim olmazsa bı sifirlamayi dene

burakoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka telefonun üst kısmının sinyali yayması için düzgün koyman lazim cebine telefonun üst tarafını kulaklığa düzgün sinyal gönderecek şekilde ayarla. Bazen kulaklığı elinle kapattiginda da oluyor. Haylou t15 kulaklığımda yaşamıştım bu sorunu öyle hallettim olmazsa bı sifirlamayi dene
Önümüzde ki günlerde onu da denerim kulaklıkta sorun yok biliyorum başka telefon da denedim çalışıyor. Ben arızanın kronik oldupunu düşünmeye başladım açıkçası

Denizbrs12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DenizBarisJ
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
İşsiz
Konular
7
Önümüzde ki günlerde onu da denerim kulaklıkta sorun yok biliyorum başka telefon da denedim çalışıyor. Ben arızanın kronik oldupunu düşünmeye başladım açıkçası
Olabilir hocam ghost screen Bluetooth sorunu wifi sorunu bazı cihazlarda çok sıkıntı çıkarıyor. Umarım çözülür

burakoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi note 7
Konular
2

ozantankus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deep2kTV
Cihazım
Redmi Note 7PRO
Meslek
Ağ işletmenliği BT
Konular
2
Olabilir hocam ghost screen Bluetooth sorunu wifi sorunu bazı cihazlarda çok sıkıntı çıkarıyor. Umarım çözülür
Ghost var Bluetooth sorunu var (ki eskiden bukadar yoktu) ne ararsan var. Miladı doluyor artık :D

Denizbrs12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DenizBarisJ
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
İşsiz
Konular
7
Ghost var Bluetooth sorunu var (ki eskiden bukadar yoktu) ne ararsan var. Miladı doluyor artık :D
Valla hocam bır dahakine iPhone alıp kafamı dinlemeyi düşünüyorum ama buna ekonomi karar vericek

burakoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
anlaşılan sorun kronik görünüyor ne yaptıysam cepteyken bağlantı kopmasını aşamadım teknik servise göndersem bi sonuç alabilir miyim bilginiz var mı

Denizbrs12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DenizBarisJ
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
İşsiz
Konular
7
anlaşılan sorun kronik görünüyor ne yaptıysam cepteyken bağlantı kopmasını aşamadım teknik servise göndersem bi sonuç alabilir miyim bilginiz var mı
Garantisi varsa gönder. Umarım kullanıcı hatası diyip göndermezler. Bu arada telefon sıvı temasında bulundu mu

Üst Alt