Yardım Redmi note 7 bildirim sorunu

MrOrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Üzeyir
Cihazım
Yok
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.10
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba. Henüz yeni bir redmi note 7 telefonum var aynı zamanda ilk Xiaomi telefonum. Dolayısıyla MIUI arayüzüne çok hakim değilim. Telefonda bildirimler geliyor ancak gelen bildirimler sol üstteki bildirim çubuğunda toplanmıyor. Bunun nedeni nedir? Yukarıda da simgelerin gözükmesi için ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Note 7ye özgü bi sorun değil çentikli tüm xiaomi telefonlarda olan bi sorun bu

Oyla:

MrOrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Üzeyir
Cihazım
Yok
Konular
1
Malesef Miui 10 da bu ozellik yok.Evet bildirim.simgesi 3 saniye kadar gorunup kayboluyor.Bu konuda yenisiniz sanirim epey zamandir bu boyle,bu arada custom rom larda bu tarz skntilar yok ornek EU Rom.Ama bende orjinal global rom da iken.Yukaridaki uygulama ile sorunu halletmisdim.Suan EU rom dayim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef Miui 10 da bu ozellik yok.Evet bildirim.simgesi 3 saniye kadar gorunup kayboluyor.Bu konuda yenisiniz sanirim epey zamandir bu boyle,bu arada custom rom larda bu tarz skntilar yok ornek EU Rom.Ama bende orjinal global rom da iken.Yukaridaki uygulama ile sorunu halletmisdim.Suan EU rom dayim.
Hadi ya bu çok basit bir özellik aslında nasıl bunu atlarlar.

Oyla:

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Miui 11 de kalıcı hale gelir umarım..

Oyla:

MrOrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Üzeyir
Cihazım
Yok
Konular
1
Note 7ye özgü bi sorun değil çentikli tüm xiaomi telefonlarda olan bi sorun bu
Çok basit bir güncelleme ile bu sorunu çözerler aslında çok sinir bozucu bi durum. Ben her seferinde yukarıdan aşağıya doğru kaydırmak zorunda mıyım? Xiaomi de mutlaka bunun farkındadır ama neden basit bir güncelleme ile işi çözmüyorlar anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 11 de kalıcı hale gelir umarım..
Umarım...

Oyla:

Harata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Arkadaşlar "notch test for miui" programını yükleyip bu sorundan kurtulabilirsiniz ancak ayarlarını tam yapmanız gerekiyor.

Oyla:

MrOrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Üzeyir
Cihazım
Yok
Konular
1
Arkadaşlar "notch test for miui" programını yükleyip bu sorundan kurtulabilirsiniz ancak ayarlarını tam yapmanız gerekiyor.
Aga bu program tam da işe yaramıyor aslında. Bir uygulama olduğu için haliyle sürekli arka planda çalışması gerek. Kapatmasan, arka planda çalışsa bile yaklaşık 10-15 dk sonra yukarıdaki bildirimleri silmediğin halde kayboluyor. Benim pek içime sinmedi. Koskoca Xiaominin böyle basit bir probleme çözüm getirmemesi de akıl alır gibi değil. Konu hakkında farklı şekillerde yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Oyla:

Harata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Aga bu program tam da işe yaramıyor aslında. Bir uygulama olduğu için haliyle sürekli arka planda çalışması gerek. Kapatmasan, arka planda çalışsa bile yaklaşık 10-15 dk sonra yukarıdaki bildirimleri silmediğin halde kayboluyor. Benim pek içime sinmedi. Koskoca Xiaominin böyle basit bir probleme çözüm getirmemesi de akıl alır gibi değil. Konu hakkında farklı şekillerde yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Arka planda çalışmasını sabitlersen bir problem olmuyor. Keşke romda hata düzeltilse de kullanmasak program falan. Düzeltme yapılana kadar en iyisi bu

Oyla:

MrOrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Üzeyir
Cihazım
Yok
Konular
1
Arka planda çalışmasını sabitlersen bir problem olmuyor. Keşke romda hata düzeltilse de kullanmasak program falan. Düzeltme yapılana kadar en iyisi bu
Arka planda çalışmasını nasıl sabitleyeceğim söyler misin? Birde düzeltme yapılıp yapılmayacağı konusunda bir bilgi falan var mı? MIUI 11de falan düzeltilir mi mesela?

Oyla:
Üst Alt