Yardım Redmi note 7 bildirim sorunu

furkanbek868

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 10.2.7.0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi note 7 aldım telefonda bildirim sıkıntısı var bişey indirirken bildirim çubuğunda gözükmüyor lütfen yardım edin

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
bende de aynı sorun var google play de uygulama güncellerken bildirim çubuğunda ki ilerlemeyi göstermiyor indirme bittiğinde de bildirim yok ama yeni uygulama yüklerken yüklendi diye bildirim gözüküyor ama bildirim çubuğunda yüklerken ilerlemesini göstermiyor aynı şey gmail dede var pdf indirince bildirim çubuğunda hiç gözükmüyor indi diye
play gmail bildirim ayarları açık yapılı ama nafile indirme yöneticisi bildirim ayarları da açık
böle bi sorumu kullandığım başka marka cihazlarında görmedim ama xiaomi cihaz beni şaşırtıyor buglu yazılımla

Son düzenleme:
Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
bildirim sorunu (üst barda ikonların görünmesi) Xiaomi de neredeyse tüm çentikli yada damla çentikli cihazlarında var. Redmi Note 7de ilgili menüde bildirim ikonları görünsün ayarı var ama belirli bir süre görünüp sonra kayboluyor. Huawei cihazlarında da bir çok çentikli ve damla çentikli model var ama Huawei de böyle bir sorun yok. Tüm ikon bildirimleri kalıcı olarak duruyor, görünüyor.

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
bende de aynı sorun var google play de uygulama güncellerken bildirim çubuğunda ki ilerlemeyi göstermiyor indirme bittiğinde de bildirim yok ama yeni uygulama yüklerken yüklendi diye bildirim gözüküyor ama bildirim çubuğunda yüklerken ilerlemesini göstermiyor aynı şey gmail dede var pdf indirince bildirim çubuğunda hiç gözükmüyor indi diye
play gmail bildirim ayarları açık yapılı ama nafile indirme yöneticisi bildirim ayarları da açık
böle bi sorumu kullandığım başka marka cihazlarında görmedim ama xiaomi cihaz beni şaşırtıyor buglu yazılımla
Arkadaşlar çözüm yeni sürümü yüklemekte. Aynı durum bende de (global PFGMIXM v10.2.8.0) mevcuttu. Şimdi v10.3.5.0 a geçtim problem yok. Bildirim bi kaç saniye görünüp yukarıdan kayboluyor ama ilerleme bitiş vs. düzeldi. Bildirimin kalıcı görünmesi ise umarım yeni gincellemlerde hallolacak. Sürümünüzü güncelleyin, o kadar.

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
benim bahsettiğim sorun ikon değil bildirim çubuğunda hiç yok google playden uygulama güncellerken ve indirirken bildirim çubuğunda indirme ilerlemesi çıkmıyor mu ha işte bende çıkmıyor

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
benim bahsettiğim sorun ikon değil bildirim çubuğunda hiç yok google playden uygulama güncellerken ve indirirken bildirim çubuğunda indirme ilerlemesi çıkmıyor mu ha işte bende çıkmıyor
"Acemi Üye" arkadaşım. Cevap üstte okursanız. :)

Oyla:
Üst Alt