Animasyonlar nasıl hocam ne fark ediyorAnimasyonlar ve termal modül arşive eklenmiştir güle güle kullanın.
hocam elinize sağlık çok faydalı bir paylaşım olmuş fakat bir sorum var stereo speaker modülünü kurdum fakat ses aynı yine alt hoparlörden geliyor ben mi bir yanlışlık yaptım acaba ?İyi günler - forumlar değerli MIUI ailesi bugün rn7 cihazım için ufak bir genel manada AOSP - MIUI bazlı romlara hitap eden mini mod - modifikasyon arşivi hazırladım umarım beğenirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İçeriği ekran görüntüsündeki gibidir klasörlerin içerisine not bıraktım ne işe yaradıklarını ve nasıl kullanıdıklarına dair.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi Forumlar.
Zaten android 10 sürümündeyim bende değiştiriyor sandımAndroid 10 animasyonlari hocam emin misiniz hocam tekrar kurun ya da emin degilsiniz hoaprlorden.
silip tekrar kurucam şimdi sonucu size yazarım hocamAndroid 10 animasyonlari hocam emin misiniz hocam tekrar kurun ya da emin degilsiniz hoaprlorden.
hocam sonuç aynı olmuyor custom rom kullanıyorum ondanndolayı da olabilir herhaldeAndroid 10 animasyonlari hocam emin misiniz hocam tekrar kurun ya da emin degilsiniz hoaprlorden.