Ben güncelleme yaptığım zamanlar hiç gps problemi yaşamadım. Fakat 6 ay kadar önceki bir güncelleme vardı onu yüklediğimde telefon uyku moduna geçmiyordu. Format atınca düzelmişti. Şuan zaten öyle bir sorun yok. Telefonun desen şifresini unutunca verileri sıfırlamadan telefon açılmıyormuş miui de öyleymiş şifreyi atarken öyle bir uyarı vermişti buna dikkat edin. Herkeste olmasa da bazı rn7 cihazlarda proximity sensörü sorunlu çalışıyor. Çok basit bir çözümü var.
Yakınlık sensöründe ne gibi bir sorun mevcut? ben bir sorun hissetmedim henüz. ilk mesaja sorunun tanımı da yapılırsa daha faydalı olur sanırım. Hepsinde sorun yok hocam zaten. Bazılarında sorun olduğu biliniyor sadece
forum.miuiturkiye.net
Kullanmadığınız yüklü olarak gelen uygulamaları
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu uygulama ile devre dışı bırakabilirsiniz.
Cihazda kayan bildirimler açık olarak gelmiyor her uygulama için açmak gerekiyor ayarlar/bildirimler/kayan bildirimler kısmından.
Telefonu mi hesabı ile etkinleştirince format vs atınca mi hesabını girmeden telefon açılmıyor o sebeple mi şifresini de not etmenizi öneririm.
Bir sorun olduğunda miui geri bildirim kısmından bildirimleri İngilizce olarak yazarsınız çünkü diğer dillerde yazılan geri bildirimlere bakmıyorlarmış sanırım.
Aklıma gelen şimdilik bunlar şimdiden cihazınız hayırlı olsun