Çözüldü Redmi Note 7 Android 10 Twrp

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
recovery.img olarak çıktı rar dosyasından onu alıp adb klasörünün içerisine attım daha sonra anlatılan işlemleri yaptım.
Bir şeyler yanlış gidiyor siz yapmaya çalışın yapamazsanız akşama yardımcı olmaya çalışacam

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Ne denediysem olmadı Windows 10 yükleyip tek tıklama twrp ve anlattiklarin dahil hepsini denedim 3 kablo değiştirdim , belki girişte problem vardır diye büyük boyutlu veri aktardım görünürde sorun yok. İlginç olan mi suit de cihazı görmüyor ama bilgisayar sorunsuz görüyor. Tek tıklama ile denerken telefon açık şekilde başlatıyorum cihazı görüp fastboot moduna alıyor ama sonrası gene yok.Senin anlattığın komutlarda fastboot devices yazınca gene görüyor cihazı ama sonrası olmuyor çözemedim bu nasıl bir sorun. Bütün günümü aldı ama işe yaramadı.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Gala1905, Bu yöntem ile pitchblack yükleyin

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Stoya ve Merdanov ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim zorda olsa yüklemeyi başardım. Problemin neden olduğunu tam olarak çözemedim ama aklıma gelen son çare olarak telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım hiçbir hesap açmadan eski ayarları kopyalamadan sadece atla diyerek telefonu açtım USB hata ayıklama açtım sonra fastboot moduna alıp Stoya nın son mesajında ki gibi yapılanları birebir tekrar ederek yüklemeyi başardım.Videoda olduğu gibi orange Fox yükledim modem ve efs işaretleyerek yedek aldım bu yedek IMEI ucmalarina karşı her zaman işe yarar mı? Şuan eu rom stabil indiriyorum onu kuracağım. Enteresan bir sorunu böyle aşmış olduk bu sorun başına gelenler benim gibi bütün gününü harcamasın direk telefonu sıfırlasın.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Gala1905, EFS imei uçmalarına karşı geri getirmek için alınır,geçmiş ve hayırlı olsun...

Üst Alt