- Adım
- yok
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 25
Patchlı sürüm nerede var link verirmisiniz.Patchlı sürüm var normal.surumu neden paylaştınız ki ?
Patchlı sürüm nerede var link verirmisiniz.Patchlı sürüm var normal.surumu neden paylaştınız ki ?
Ne alaka yasakmı var yada bir sakıncasımı var iki sürümü paylaşmanın.İsteyen istediğini yüklesin.Patchlı sürüm var normal.surumu neden paylaştınız ki ?
Normal sürümde miuipro üyeliği olmayanlar sistem düzgün çalışmaz.Ne alaka yasakmı var yada bir sakıncasımı var iki sürümü paylaşmanın.İsteyen istediğini yüklesin.
Telegramda paylasıcam birazdanPatchlı sürüm nerede var link verirmisiniz.
Telegram ok bende link verebilir misiniz yada telegram da hangi grup üye olup kuralımNormal sürümde miuipro üyeliği olmayanlar sistem düzgün çalışmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telegramda paylasıcam birazdan
Normal sürümde miuipro üyeliği olmayanlar sistem düzgün çalışmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telegramda paylasıcam birazdan
Yav üyeliği olmayan adam orjinal romu neden indirsin bilmeyen insan olur indirir bu ne ... der adamın vakti boşa gider.....Doğru sadece üyeliği olmayanlarmı indiriyor sanıyorsunuz.
Kaldı ki ikinci linkteki son sürüm haricindeki hepsinde patchlı sürümler mevcuttur..
Selamlar ukalaca cvp yazan üyenin msj larını tutup benim cevaplarını kaldırmanız ne kadar etik onu anlamış değilim kaldıki arkadaşın uslübu ortadadır o zaman tüm yazışmaları kaldırın arkadaşım böyle olmaz yanlış bu.Konu içerisindeki tartışma içeren mesajlar kaldırılmıştır. Lütfen tekrar etmeyiniz.
Pekala, talebiniz üzerine konu yeni yorumlara kapatılmıştır...Selamlar ukalaca cvp yazan üyenin msj larını tutup benim cevaplarını kaldırmanız ne kadar etik onu anlamış değilim kaldıki arkadaşın uslübu ortadadır o zaman tüm yazışmaları kaldırın arkadaşım böyle olmaz yanlış bu.