Soru Redmi Note 7 alacağım ama sorularım var

kokeka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Korhan
Cihazım
Red Mi note 7
Konular
1
Herkese merhabalar.

Bugün yarın RMN7 cihazını satın almayı planlıyorum.Alışverişimi internet üzerinden yapacağım için birkaç korkum var:
-IMEI kaydının yapılmaması
-TR garantili (kvk) almayı düşündüğüm için garanti belgesinin olmaması
-Dolandırılmak vs..
Bunların önüne geçmek için sizden güvenli alışveriş yapabileceğim firma önerisi isteyeceğim.Umarım reklam gibi kabul görmez çünkü dilim yansın istemiyorum.

ayrıca:
- TR garantili almaktansa İthalatçı garantili almak mı mantıklıdır bunun da cevabını verirseniz çok sevineceğim.
- telefon elime geçtikten sonra sorun çıkmasına karşın kamera kaydına almayı düşünüyorum başka bir öneriniz olacak mıdır?

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Merhabalar değerli üyemiz internet üzerinden yapacağınız alışverişlerinizi bilindik sitelerde yapmanız halinde hiç bir sıkıntı çıkmayacaktır. İlaveten kesinlikle Xiaomi Türkiye garantili olması sizin açınızdan en sağlıklısı olacaktır.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Hindistan versiyonu olmamasına dikkat edin o versiyonda 48MP kamera seçeneği yok diye biliyorum.

Evet doğru biliyorsunuz hocam onu söylemeyi unuttum teşekkürler eklemeniz için.

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Sistem 2gb ram harcıyor. Sesi çok güzel ve yüksek çıkıyor bassları iyi veriyor.Pubg, hd ve gölgeler açıkken kasmıyor ama bayağı ısınıyor 2. maçı oynatmıyor. Akıcıda oynarsan ısınmaz. Benim rn7 kullanıcısı olarak diyeceklerim bu kadar gm9pro alacaktım kamerası daha iyi diye buna karar verdim. Dolandırılma vb. bişey yaşamadım ama 4.5g aktif ederken sorun yaşadım. Turkcell cihazınız 4.5g desteklemiyor diyor. İmeisini sordurttum kayıtlı diyor tam sebebini bilmiyorum

Hamzagks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Sistem 2gb ram harcıyor. Sesi çok güzel ve yüksek çıkıyor bassları iyi veriyor.Pubg, hd ve gölgeler açıkken kasmıyor ama bayağı ısınıyor 2. maçı oynatmıyor. Akıcıda oynarsan ısınmaz. Benim rn7 kullanıcısı olarak diyeceklerim bu kadar gm9pro alacaktım kamerası daha iyi diye buna karar verdim. Dolandırılma vb. bişey yaşamadım ama 4.5g aktif ederken sorun yaşadım. Turkcell cihazınız 4.5g desteklemiyor diyor. İmeisini sordurttum kayıtlı diyor tam sebebini bilmiyorum
Hd gölgeler açıkken kasmıyor ???? Kardeşim herkeste kasarken sende nasıl kasmıyor acaba kasmıyor evet ama ilk 5 dakika sonra başlıyor takılmaya farklı aynı rn7 değilmi acaba ????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana Kalırsa A50 bütçen yeterse al ama fiyat farkı fazla en ucuz ve güvenilir rn7 1750 A50 2400 falan fiyat farkına değmez ama rn7 oyyn performansı sadece pubg için hayal kırıklı biraz ve rahatsız edici derecede ısınıyor pubg 45 derece oluyor ve kendi yaptığım testlerde ısınınca yüzde 40 performans kaybına neden oluyor ama yazdıklarım seni korkutmasın çok güzel telefon sadece ısınma sorunu var yani fanlı telefon gamepadi alırsan oyun için ekstra 30 tlye efsane telefon

Son düzenleme:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Hd gölgeler açıkken kasmıyor ???? Kardeşim herkeste kasarken sende nasıl kasmıyor acaba kasmıyor evet ama ilk 5 dakika sonra başlıyor takılmaya farklı aynı rn7 değilmi acaba ????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana Kalırsa A50 bütçen yeterse al ama fiyat farkı fazla en ucuz ve güvenilir rn7 1750 A50 2400 falan fiyat farkına değmez ama rn7 oyyn performansı sadece pubg için hayal kırıklı biraz ve rahatsız edici derecede ısınıyor pubg 45 derece oluyor ve kendi yaptığım testlerde ısınınca yüzde 40 performans kaybına neden oluyor ama yazdıklarım seni korkutmasın çok güzel telefon sadece ısınma sorunu var yani fanlı telefon gamepadi alırsan oyun için ekstra 30 tlye efsane telefon
Pinginizi kontrol edin hocam bende kasmıyor. Yarım saat oynuyorum yine kasmıyor. Ama elimi baya yakıyor. Game turbo açık.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
25
Hocam oyun oynayan biriyseniz 150 tl daha verebiliyorsanız mi8SE almanız yönünde tavsiyede bulunayım . bende Note 7 çok araştırdım. Evet bataryası daha büyük ,kulaklık jack aklımı çelmedi değil, ancak oyun oynayan ve daha önce SD636 'lı note 5 kullanmış birisi olarak, 14NM işlemciler ne olursa olsun oyunlarda ısınır, ısınan işlemci performansını düşürür , 10 nm sd 710 lu mi 8SE aldım evet ara model , yazılım pek çıkmayacak buna . 3 gündür kullandım ve tercihimin doğru oldugunu düşünüyorum.

Ha ilerleyen günlerde üzer mi, bilinmez
redmi note 7 piyasa az oldugundan millet fiyatlara abanmış, arz/talep emselesi tabi :)

Üst Alt