Yardım Redmi Note 7 Ahize Sesi Karmaşıklaşıyor?

emreAA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar,
Ailemden birisine Redmi Note 7 resmi distribütör garantili bir telefon almıştım. Daha 1-2 ay oldu. Şimdi konuşma esnasında karşı tarafın sesi karışıyor ve anlaşılmaz oluyor. Hoparlör veya kulaklık takarsam sorun yok. *#*#6484#*#* ile girilen bir donanım test menüsü var ona girince ahize kontrolü yapılıyor ve orada düzgün çalışıyor. Ama görüşme esnasında maalesef sorun bu şekilde. Sürüm kontrolü yapınca da başka güncelleme yok diyor.
Yardımlarını bekliyorum.
Saygılarımla.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Yakın zamanda yazılım güncellemesi yaptıysanız.Fabrika ayarlarına döndürüp cihazı yeniden kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Ortouch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ortaç
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Ses karışma olayı ara ara benim de Redmi Note 7 telefonumda gerçekleşiyor. Lakin bu olay daha önce kullandığım farklı marka telefonumda da meydana gelmişti. Aradığınız kişiyi tekrar arayınca düzeliyor. Bu arada tabi ses karışmasından kastınız eğer karşı tarafın sesinin uzaylı gibi "vicirik vucuruk" hal alması şeklinde bir karışıklık ise emin olun operatör kaynaklı bir durum. Bu arada uzaylı sesini nerden duydun diyecekler olabilir, benzetme deyip geçiniz :)

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emreAA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakın zamanda yazılım güncellemesi yaptıysanız.Fabrika ayarlarına döndürüp cihazı yeniden kontrol etmenizi tavsiye ederim.
10.3.10.0 global ama bunu da yenimi aldım haberim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses karışma olayı ara ara benim de Redmi Note 7 telefonumda gerçekleşiyor. Lakin bu olay daha önce kullandığım farklı marka telefonumda da meydana gelmişti. Aradığınız kişiyi tekrar arayınca düzeliyor. Bu arada tabi ses karışmasından kastınız eğer karşı tarafın sesinin uzaylı gibi "vicirik vucuruk" hal alması şeklinde bir karışıklık ise emin olun operatör kaynaklı bir durum. Bu arada uzaylı sesini nerden duydun diyecekler olabilir, benzetme deyip geçiniz :)

Maalesef durum bu kadar iyi değil. konuşmak imkansız halde ve tekrar tekrar arasam da aynı.

Oyla:

Ortouch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ortaç
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Maalesef durum bu kadar iyi değil. konuşmak imkansız halde ve tekrar tekrar arasam da aynı.

Ben basit bir karışma sorunu sanmıştım. Diğer arkadaşların önerilerini dikkate almanız gerek o halde. Umarım ki sorunu kısa sürede çözersiniz.

Oyla:

emreAA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
redmi note 7
Konular
1