Çözüldü redmi note 7 10.3.6 güncellemesi

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
redmi note 7 10.3.6 güncellemesinden sonra konuşmada sesim karşı tarafa gidiyor ama karşı tarafın sesi az geliyor bu güncelleme ile mi alakalı yoksa telefonda bunun ayarı var mı bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
şimdiden teşekkürler

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
redmi note 7 10.3.6 güncellemesinden sonra konuşmada sesim karşı tarafa gidiyor ama karşı tarafın sesi az geliyor bu güncelleme ile mi alakalı yoksa telefonda bunun ayarı var mı bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
şimdiden teşekkürler
Yazılım ile alakalı bence . Bende kısık ses sorunundan şikayetçiyim.

kurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Resmi note 7
Konular
0
S.a arkadaşlar mi 7 ye 10.3.6 güncelleme yaptıktan sonra ana ekran düzenini yan yana 5li yapamıyorum. Ana ekranda basılı tutup ayarlara tıklayınca 4x5 ayarı vardı. Elimde aynı sürüm herşeyi ayni iki cihaz var birinde bu ayar var diğerinde yok. Güncelleme aynı zamanda geldi. Ayrıca ayarlar-kablosuz ağlar kısmında VPN ayarı görünmüyor normalde direk bu başlık altında olması lazım ama "daha fazla" sekmesinde görünüyor VPN. Diğer aynı cihazda böyle değil. Sizde nasıl durum. Cihazda bı sorun var. Temayla alakası yok bu arada telefonu resetledim diğer cihazimda da ayni tema var ama ana ekranı yan yana 5 uygulama yapabiliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
S.a arkadaşlar mi 7 ye 10.3.6 güncelleme yaptıktan sonra ana ekran düzenini yan yana 5li yapamıyorum. Ana ekranda basılı tutup ayarlara tıklayınca 4x5 ayarı vardı. Elimde aynı sürüm herşeyi ayni iki cihaz var birinde bu ayar var diğerinde yok. Güncelleme aynı zamanda geldi. Ayrıca ayarlar-kablosuz ağlar kısmında VPN ayarı görünmüyor normalde direk bu başlık altında olması lazım ama "daha fazla" sekmesinde görünüyor VPN. Diğer aynı cihazda böyle değil. Sizde nasıl durum. Cihazda bı sorun var.
Sistem başlatıcı sürümünüz kaç? sürümüne güncelleyin, istediğiniz şey olacaktır. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S.a arkadaşlar mi 7 ye 10.3.6 güncelleme yaptıktan sonra ana ekran düzenini yan yana 5li yapamıyorum. Ana ekranda basılı tutup ayarlara tıklayınca 4x5 ayarı vardı. Elimde aynı sürüm herşeyi ayni iki cihaz var birinde bu ayar var diğerinde yok. Güncelleme aynı zamanda geldi. Ayrıca ayarlar-kablosuz ağlar kısmında VPN ayarı görünmüyor normalde direk bu başlık altında olması lazım ama "daha fazla" sekmesinde görünüyor VPN. Diğer aynı cihazda böyle değil. Sizde nasıl durum. Cihazda bı sorun var. Temayla alakası yok bu arada telefonu resetledim diğer cihazimda da ayni tema var ama ana ekranı yan yana 5 uygulama yapabiliyorum
VPN, daha fazla seçeneği altındadır. Kablosuz ağlar diye bir seçenek yoktur bende. Aşağıdaki gibi...

kurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Resmi note 7
Konular
0
Sistem başlatıcı sürümünüz kaç? sürümüne güncelleyin, istediğiniz şey olacaktır. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VPN, daha fazla seçeneği altındadır. Kablosuz ağlar diye bir seçenek yoktur bende. Aşağıdaki gibi...

KABLOSUZ&AĞLAR
Sizde de var
Alt menusunde de sim kart&mobil ağlar , wifi diye gidiyor.
Sistem başlatıcı sürümünü nasıl guncellerim. Ayrıca diğer telefonumda buna gerek kalmamıştı menusund 4x5 kendiliğinden mevcuttu

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
KABLOSUZ&AĞLAR
Sizde de var
Sistem başlatıcı sürümünü nasıl guncellerim. Ayrıca diğer telefonumda buna gerek kalmamıştı menusund 4x5 kendiliğinden mevcuttu
Linkini verdim, indirip kuracaksınız. Ekstra bir çabaya gerek yoktur. :)

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
KABLOSUZ&AĞLAR
Sizde de var
yukarda verilen linki indirip kurdum telefonu tekrar başlattım ve temalara girip ilk orjinal varsayılan temayı yükledim belirtildiği gibi 4x5 ve 5x6 seçeneği çıktı teşekkürler

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
yukarda verilen linki indirip kurdum telefonu tekrar başlattım ve temalara girip ilk orjinal varsayılan temayı yükledim belirtildiği gibi 4x5 ve 5x6 seçeneği çıktı teşekkürler
Güle güle kullanın. :)

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Çok teşekkürler emeğinize sağlık Siz Gençler sayesinde bilgileniyoruz.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Çok teşekkürler emeğinize sağlık Siz Gençler sayesinde bilgileniyoruz.
Estağfurullah, biz bir AİLEYİZ burada: "MIUI Türkiye Ailesi". Böyle güzel bir ailenin mensubiyetine yaraşır olmaya çalışıyoruz. :)

Üst Alt