Yardım redmi Note 6 pro vs mi a2

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global rom
Telefon Modeli
mi a2 vs redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yeni telefon almayı düşünüyorum. Bu iki telefondan hangisi seçilebilir. Karar veremediğim konular şunlar:
1)Redmi de batarya yüksek ama kamerası mi a2 den düşük görünüyor, kameralar arasında çok fark var mı (kamera mi5 kadar olmalı en az) Batarya olarak çok fark eder mi
2) miui dan sonra başka arayüz sıkıntı olur mu
kullanım tarzım: oyun yok, WhatsApp instagram kullanıyorum, youtube kullanıyorum, sade kullanıcıyım,

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Yeni telefon almayı düşünüyorum. Bu iki telefondan hangisi seçilebilir. Karar veremediğim konular şunlar:
1)Redmi de batarya yüksek ama kamerası mi a2 den düşük görünüyor, kameralar arasında çok fark var mı (kamera mi5 kadar olmalı en az) Batarya olarak çok fark eder mi
2) miui dan sonra başka arayüz sıkıntı olur mu
kullanım tarzım: oyun yok, WhatsApp instagram kullanıyorum, youtube kullanıyorum, sade kullanıcıyım,

2.seçenekte alacağınız telefonun bir tek adını söylememişsiniz zaten :) A2 sizi memnun eder hayırı olsun...

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
kameralar arasında çok büyük fark yok emin olun. İki modeli de mi5 in kamerası ile kıyaslayamazsınız. Çift kamera muhabbeti çıktığından beri kağıt üstünde kameralar çok iyi dursa da benim şahsi görüşüm eski modellerin kameralarındaki kalite yok. Size desem ki mi a2 nin arka ana kamerası mi a2 lite ile aynı sensöre sahipmiş diye eminim fikriniz değişirdi :). ikisinde de imx486 kullanılıyor. Hatta MI8 MI8SE MI8LITE MIMIX2S MIMIX3 POCOFONE MIMAX3 ünde ana kameraları da aynı sensör olan imx363 desem. Ayrıca note6 nın ön ana kamerası da MI8 ile aynı olan samsung s5k3t1 desem ne düşünürdünüz.

Ana kriteriniz kamera olmamalı xiaomi bir cihaz alacaksanız. Kullanım şekilinize göre pil ve tercih edeceğiniz arayüz daha önem kazanıyor.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kameralar arasında çok büyük fark yok emin olun. İki modeli de mi5 in kamerası ile kıyaslayamazsınız. Çift kamera muhabbeti çıktığından beri kağıt üstünde kameralar çok iyi dursa da benim şahsi görüşüm eski modellerin kameralarındaki kalite yok. Size desem ki mi a2 nin arka ana kamerası mi a2 lite ile aynı sensöre sahipmiş diye eminim fikriniz değişirdi :). ikisinde de imx486 kullanılıyor. Hatta MI8 MI8SE MI8LITE MIMIX2S MIMIX3 POCOFONE MIMAX3 ünde ana kameraları da aynı sensör olan imx363 desem. Ayrıca note6 nın ön ana kamerası da MI8 ile aynı olan samsung s5k3t1 desem ne düşünürdünüz.

Ana kriteriniz kamera olmamalı xiaomi bir cihaz alacaksanız. Kullanım şekilinize göre pil ve tercih edeceğiniz arayüz daha önem kazanıyor.
6 pro tavsiye ediyorsunuz yanlış mı anlıyorum, iyice kafam karıştı :)

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
6 pro tavsiye ediyorsunuz yanlış mı anlıyorum, iyice kafam karıştı :)
ben kamera kısmını özetledim kendimce. Model öneremiyorum kendim note6 kullanmama rağmen vebal almak istemem. Ben cihazımdan çok memnunum ama bazılarında ekranda ghost ve ışık sızması sorunları oluşmuş.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
ben kamera kısmını özetledim kendimce. Model öneremiyorum kendim note6 kullanmama rağmen vebal almak istemem. Ben cihazımdan çok memnunum ama bazılarında ekranda ghost ve ışık sızması sorunları oluşmuş.
teşekkürler :)

Oyla:

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Redmi note 6 pro benim tavsiyemdir. A2 saf android bir cihaz özelliklerini herkes biliyor çok iyi ama, belli bir zaman sonra sıkılabilirsiniz

Oyla:

sdkgirgin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadık
Cihazım
mi a2
Konular
4
Ben a2 kullanıcısıyım miui yüklenebiliyor ve gayet stabil çalışıyor. Bunu da atlama ve buna göre değerlendir. Ayrıca özellikle teknik servisi aradım yazılım değiştirmen herhangi bir şekilde garantiyi bozmuyormuş bu da dipnot.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
1555 TL ye mi a2 64 GB siyah renk sipariş verdim inşallah memnun kalırım, fikir ve görüşleri için teşekkür ederim

Oyla:

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Güzel günlerde kullanın. Fiyatına göre çok iyi cihaz. Nereden sipariş ettiniz ?

Oyla:
Üst Alt