- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 4
Öncelikle bu işlem telefonu sıfırlıyor yedeğinizi alın.
İlk olarak ;
forum.miuiturkiye.net
Bu konuda ki herseyi yapın.Twrp ekranında 0 mb hatası verecektir yani telefonun dahili hafızasını görmeyecektir.O sırada şunu uygulayın
TWRP ana ekranında iken;
Temizle(wipe)
Veriyi Biçimlendir(format data)
Gelen ekrana klavye ile yes yazın ve klavyeden Enter'layın yani işleme onay verin.
TWRP ana ekranı'na gelin,
Yeniden Başlat (reboot)
Recovery(recovery)
Seçeneğine tıklayın.
Telefon yeniden başlayıp twrp ekranı gelecek yine , o sırada pc ye bağlı olan telefonunuza MAGİSK 19 [ROOT] dosyalarını atın.Sonra yükle deyip
"MAGıSK 19 YÜKLEYİCİ.zip" dosyasini bulup tıklayın ve altta çıkacak oku sağa doğru kaydırıp yüklenmesini bekleyin.Sonra cihazı yeniden baslatın.
Birkaç dakika surer açılması ,Rootlu şekilde açılacak cihaz.Sonra telefonu tekrar fastboot moduna alıp PC'ye bağlayın ve pc'den otomatik twrp yükleme dosyasını açın , twrp ekranı gelecek yine 0 mb hatası verecek yine ;
Temizle(wipe)
Gelen ekrana klavye ile yes yazın ve klavyeden Enter'layın yani işleme onay verin.
Yeniden Başlat (reboot)
Recovery(recovery)
Seçeneğine tıklayın. (Bu sayede root gidiyor)
Aynı işlemler yani.Yenıden twrp ekranı gelince pc'den telefona
bu dosyayı( EnableHal3APİ.zip )atın ve yükle deyip
Bu linkteki Uygulamadan camera 2 Api İşleminin başarılı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tüm seçenekler yeşilse tamamdır.
Buradan gcami indirip apk olarak kurun bu kadar.
Dipnot ; Otomatik twrp işlemini yapan arkadasa teşekkürler, bu olayı çok basit hale getirmiş.
Son olarak ben bu konularda amatörüm yanlışlıkla yaptım
Belki işlemi uzattım boş yere ama rootsuz yüklendi işte.Aslında ilk twrp ekranında magisk yerine direk EnableHal3APİ.zip dosyasını yüklesinizde gcam çalışabilir yüksek ihtimalle denemek lazım.
İlk olarak ;
Recovery - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Otomatik TWRP Recovery Yükleme Aracı
Redmi Note 6 Pro için Twrp Recovery yüklemenin kolay yöntemini bu konuda anlatmış olacağım. İndireceğiniz dosya Rar dosyasıdır. Winrar veya benzeri bir program ile bu dosyayı Rar'dan çıkarınız. Klasör şeklinde 2 tane dosya sizi karşılayacak, 1 tanesi Otomatik Twrp Yükleme aracı, diğeri ise...

Bu konuda ki herseyi yapın.Twrp ekranında 0 mb hatası verecektir yani telefonun dahili hafızasını görmeyecektir.O sırada şunu uygulayın
TWRP ana ekranında iken;
Temizle(wipe)
Yeniden Başlat (reboot)
Recovery(recovery)
Seçeneğine tıklayın.
Telefon yeniden başlayıp twrp ekranı gelecek yine , o sırada pc ye bağlı olan telefonunuza MAGİSK 19 [ROOT] dosyalarını atın.Sonra yükle deyip
"MAGıSK 19 YÜKLEYİCİ.zip" dosyasini bulup tıklayın ve altta çıkacak oku sağa doğru kaydırıp yüklenmesini bekleyin.Sonra cihazı yeniden baslatın.
Birkaç dakika surer açılması ,Rootlu şekilde açılacak cihaz.Sonra telefonu tekrar fastboot moduna alıp PC'ye bağlayın ve pc'den otomatik twrp yükleme dosyasını açın , twrp ekranı gelecek yine 0 mb hatası verecek yine ;
Temizle(wipe)
Yeniden Başlat (reboot)
Recovery(recovery)
Seçeneğine tıklayın. (Bu sayede root gidiyor)
Aynı işlemler yani.Yenıden twrp ekranı gelince pc'den telefona
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu dosyayı( EnableHal3APİ.zip )atın ve yükle deyip
- Swipe to Confirm Flash deyip yükleyin.
- Sonra Reboot System butonuna tıklayıp cihazı yeniden başlatın.
Bu linkteki Uygulamadan camera 2 Api İşleminin başarılı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tüm seçenekler yeşilse tamamdır.
Buradan gcami indirip apk olarak kurun bu kadar.
Dipnot ; Otomatik twrp işlemini yapan arkadasa teşekkürler, bu olayı çok basit hale getirmiş.
Son olarak ben bu konularda amatörüm yanlışlıkla yaptım