Tam olarak bende bunu öğrenmek istiyorum ama hala cavabimi alamadımTasarruf modunda telefon yavaslama, kasma yapmiyor mu?
Bir bilene sormak lazımTasarruf yapiyor mu peki?
Tasarruf modu acik ve kapali karsilastirma yaptiniz mi hic?
Tasarruf modunda telefon ne yapiyor? (Ekran parlakligi, islemci hizi vs. ne durumda)
Pil tasarrufu kapalı olarak uzun süre kullanmadım. Ama pil tasarrufu açık veya kapalı iken herhangi performans farkı görmedim. Ekran parlaklığını otomatik olarak kısma durumu yok işlemci hızını hiç kontrol etmedimTasarruf yapiyor mu peki?
Tasarruf modu acik ve kapali karsilastirma yaptiniz mi hic?
Tasarruf modunda telefon ne yapiyor? (Ekran parlakligi, islemci hizi vs. ne durumda)
Cogu markada pil tasarrufu islemci hizini azaltir. İslemci yonetimini tasarruf moduna alir. Bu da gecikmelere ve takilmalara sebep olur. Ekrani bir miktar kisar. Animasyonlari kapatir. Kablosuz baglantilarin cogunu kapatir. Bu da bildirim gelmesini engeller veya gecikmeli alinmasini saglar.Pil tasarrufu kapalı olarak uzun süre kullanmadım. Ama pil tasarrufu açık veya kapalı iken herhangi performans farkı görmedim. Ekran parlaklığını otomatik olarak kısma durumu yok işlemci hızını hiç kontrol etmedim