Yardım Redmi Note 6 Pro Performans Berbatlığı

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı v10.3.6.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB kullanıyorum. Bu telefondan ucuz olan telefonlar bile kat kat performans verirken bu telefon arayüzde ve oyunlarda aşırı donuyor/çöküyor. Garantimin gitmesini göze alarak MIUI 11den 10.3.6.0 Global Kararlı sürümüne downgrade ettim. Yine aynı. Garantim boşu boşuna çöpe gitti... Pubg Mobile'da ise GFX TOOL Adlı grafikleri olabilecek en düşük seviyeye getirme uygulamasından çözünürlük ve grafiği en düşüğe çektim. Yine çok donuyor, 10-15 FPSlerde geziyorum. Özellikle rakip ile karşılaştığımda telefon çıldırıyor dokunmatik sapıtıyor. Bir çözümü yok mudur? Bu telefon neden böyle bu kadar kötü? Yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Downgrade sonrası format data yerine telefonu sıfırladım. Bunla alakası olabilir mi?

Son düzenleme:

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Deniyorum yapacak birşey yok düzeltebilmesi için tek ihtimal bu mudur hocam bu kasma sorununu düzeltecek başka bir seçeneğim yok mudur?
Format data işlemini yapmama rağmen sorun devam ediyor...

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Deniyorum yapacak birşey yok düzeltebilmesi için tek ihtimal bu mudur hocam bu kasma sorununu düzeltecek başka bir seçeneğim yok mudur?
Bir seçenek daha var Kernel Manager indirip Cpu ve Gpu hızlarını kendiniz ayarlayabilirsiniz veya Modları seçerek mesela Performans modunu seçerek telefonu hızlandırabilirsiniz yada powersave modunu seçerek işlemci veya gpu saat hızlarını en düşüğe geçerek pilden tasarruf edebilirsiniz ama sistem Animasyonları takılcaktır uyarim.tabi kendinizde ayarlayabilirsiniz saat hızlarını ama yapıcağınız ayarlara dikkat edin sorumluluk kabul etmiyorum buyrun linki

Oyla:

bercay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
2
Bende de benzer zorun var 15 20 fps almıyorum ama uzun kullannımdan sonra kasmalar başlıyor yükleme süreleri artıyor yavaşlıyor cihaz ilk aldığımdan tamamen farklı halde cihaz şuan MIUI 11 yüzünden olduğunu düşünüyordum o yüzden rom atacaktım ama en iyisi servise vermek herhalde

Oyla:
Üst Alt