Soru Redmi note 6 pro kilitli ekranda gelen çağrı sorunu

Bobovius24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
1
Mi ailesine yeni katıldım
Note 6pro aldım gayet şık ve güzel telefon iki gündür kullanıyorum fakat bendemi yoksa cihazdamı sıkıntı var çözemedim, sorun şu; ekran kilitli iken gelen çağrı cevapsız olarak düşüyor ekrana,karşı tarafta hiç çalmıyor ulaşılamıyor görünüyor.sıfırladım yine oldu ama dikkatimi çeken bildirim ekranına sonradan mi sim etkinleştirilemedi yazı geliyor bende mi kayıtı sildim,arada bi yapıyor yine,yardımcı olabilirmisiniz yada böyle sorunla karşılaşan oldumu

erdemsahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Şahin
Cihazım
RedmiNote 6 Pro
Meslek
Comp. Eng.
Konular
0
Aynı sorun bende de var. Tahminimce MIUI 10.2.2.0v güncellemesinde böyle bir bug var. Herhangi bir Bluetooth aygıt (MI Band, Kulaklık, vs) kullanıyor musun? Ya da Bluetooth açık mı? Bende Mi Fit 3.5.8 kurulu (Bileklik için) ve gelen aramaları bileklikte göstermek için ayrı izinler verdim (kilit ekranını bluetooth cihazla açma - SmartLock). Bu problem kısmen daha azaldı ama hala bazen oluyor. Telefonu formatladım, tekrar aynı rom'u yükledim hatta beta romda da denedim yine aynı. Bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum. MIUI 9 daha iyiydi.

SIM Kart etkinleştirilemedi sorunu da var. Hattın Turk Telekom mu? Ben çift hat kullanıyorum (Turkcell, Turk Telekom). Turkcell hattım etkinleşirken Turk Telekom etkinleştirilemiyor. Bildirimden kurtulmak için Xiaomi SIM Etkinleştirme servisi bildirimlerini kapatabilirsin. Kendi kendine sürekli aktivasyon mesajı atmasını istemiyorsan da SMS iznini kaldır. Aksi taktirde faturan cebini yakabilir :)

Bu güncelleme sonrasında ekran kilidinin geç açılması sorununu pas geçiyorum. O da var. Ayrıca bazen farklı uygulamalar da stuck (kilitlenme, donma) problemi oluyor.

Telefon: Redmi Note 6 Pro
Bluetooth cihazlarım: Mi Band 3(NFC), Wireless Eurbuds, Anker Soundcore Liberty Lite
Root: Yok
Bootloader Kilidi: Açık

Son düzenleme:
Oyla:

Bobovius24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam arada bir yapiyor mi teknikle görüştüm ilk kez karşılaşmışlar bu sorunla telefonu geri gönder diyorlar ne yapmak lazım

Oyla:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
10.2.1 sürümü yükle düzeliyor boşuna gönderme telefon çok iyi. 10.2.1 recovry indir sistem guncelleyici bölümünden dosyayı okut yuklesin bu sorun kalkar

Oyla:

Bobovius24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen telefon iyi MIUI global 10.2.2.0 kararli yüklü ama,bir alt sürüme mi geçmek gerekiyor

Oyla:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Aynen telefon iyi MIUI global 10.2.2.0 kararli yüklü ama,bir alt sürüme mi geçmek gerekiyor
Evet ben öyle cozdum ama bende sim kart etkinleştirme gibi bir durum olmamıştı hiç öyle bir hatayla karşılaşmadım o yüzden kesin diyemem

Oyla:

Y2AJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Bil. Mühendisliği
Konular
2
Ben de cihazı yeni aldım ve sim etkinleştirilemedi bildirimleri görüyorum. Sanırım güncelleme sonrası oluşan bir bug, hatta kardeşimin Mi 8 Lite'ında da aynı bildirimi gördük. Ama bir sorunla da karşılaşmadım.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Ben de cihazı yeni aldım ve sim etkinleştirilemedi bildirimleri görüyorum. Sanırım güncelleme sonrası oluşan bir bug, hatta kardeşimin Mi 8 Lite'ında da aynı bildirimi gördük. Ama bir sorunla da karşılaşmadım.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mı 8 lite in kronik sorunu o etkinlesmiyor ama bizim telefonlarda yok öyle bir sorun

Oyla:

exatonix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Exa
Cihazım
RDM Note 6 Pro
Meslek
Öğretmen,Şair
Konular
0
Mi ailesine yeni katıldım
Note 6pro aldım gayet şık ve güzel telefon iki gündür kullanıyorum fakat bendemi yoksa cihazdamı sıkıntı var çözemedim, sorun şu; ekran kilitli iken gelen çağrı cevapsız olarak düşüyor ekrana,karşı tarafta hiç çalmıyor ulaşılamıyor görünüyor.sıfırladım yine oldu ama dikkatimi çeken bildirim ekranına sonradan mi sim etkinleştirilemedi yazı geliyor bende mi kayıtı sildim,arada bi yapıyor yine,yardımcı olabilirmisiniz yada böyle sorunla karşılaşan oldumu
ben gibi spot aldıysan olur.ya daimein farklı imei atılmıştır.sim etkinleştirmesi şudur şebeke iyi çekmez yad ateli açıp kapattığın zamanlarda mobil bveri veya wifi açık olmalı ki networka ulaşabilsin.zannedersem her açılış kapanışta şebekeye internet erişimi verilirse sim etkinleştirmesi vermez.

Oyla:
Üst Alt