Soru Redmi note 6 pro hiç bilgi yok

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Merhaba forum sevenler redmi note 6 pro ile ilgili hiç bilgi bulamadım resmi rom yada geliştirici rom yok nedendir bir fikri olan varmı resmi download sitesinde de yok cihazin ne resmi nede costum romu yok bilen varsa bu yardımcı olurmusunuz ? Fiyatından dolayı almak istiyorum

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Beki hocam cihaz nasıl tavsiye edermisin ben redmi note5 ai iki ay kullandım biraz sıkıntılı idi en basiti yakınlık sensörü çok geç algiliyordu neden anlamadım 5 6 rom denedim hepsinde aynı idi bilindik tüm yöntemleri denedim miui10 romun sıkıntısı vardi ilk başlarda geliştirici rom kullandım ondan olsa bıktım elimdeki cihazdan bide anti roll de ayrı başıma bela olmuştu daha önce htc desire kullandım 4 yıl boyunca hiç bildirim sorunum olmamıştı örneğin bilgi verirsen çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış oldu redmi Note 6 pro dan bahsediyorum yanlis bilgi veriyorsunuz redmi 6 ve pro su
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim konuları birleştirdi ise iyi olmadı
redmi Note 6 pro & redmi 6 karisdirdilar

Cihaz miui 9 android 8.1 ile geliyor ve anti roll back 4 yani miui 10 çıktığında 9 a geri dönemezsiniz. Yakınlık sensörü ile ilgili sıkıntı yaşamadım düzgün çalışıyor. Bildirim sorunu aslında miui nin arka planda uygulamaları kapatmasından kaynaklanıyor. İlgili Uygulama ayarlarında otomatik başlatı açıp, pil tasarrufunu kapattığınızda bildirim sorunu olmuyor. Ama cihaz çentikli olduğundan mi8, poco da olduğu gibi sol üstte bildirim simgeleri çıkmıyor. Son beta miui güncellemesinde bunu düzeltmişler bize de miui 10 beta verildiğinde bu sıkıntı çözülür sanırım. Bildirim simgeleri için 3. tarafların yaptıkları düzenlemelerde var onlarda iş görebilir ama öncelikle cihazın unlock olması ve root gerektiriyor.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
cihazdan gayet memnunum maximum 9 saat ekran süresi 27 saat bekleme süresi aldım. akıcılık malum herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil şu an için.

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Yanlış bilmiyorsam daha bu cihaz Çin de satılmaya başlanmadı. 6 kasımda Redmi Note 6 China versiyonu tanıtımı yapılacak(Redmi note 5 pro ve Redmi note5 AI gibi), eğer aralarında ROM u etkileyecek ciddi farklar olmazsa muhtemelen ROM lar yayınlanmaya başlar diye düşünüyorum...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Beklentiler PRO olmayan Note 6 nın SD660 işlemci ile geleceği ve belki de 6/128 seçeneği de olacağı yönündeymiş...
Teşekkür ederim sipariş etdim inşallah iyi çıkar

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Teşekkür ederim bakacağım

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Yok daha yapmadım MIUI 10 bekliyorum eğer bug çıkmazsa aç mayacagim bugünde 9.6.10 güncellemesi geldi kurdum çektiği kapatmislar sadece saat pil şebeke simgesi görünüyor ayarlara çok bakdim LG deki gibi kapatıp açma varmı diye göremedim benim sadece beklentim bildirim geldiğinde geç gelmesin bide WhatsApp mesaj geldiğinde ya sesi çıkmıyor yada ekran açmıyor onlarda duzelse başka beklentim yok stabillik iyi performans da oda iyi
Bunlara çözüm çok aradım çok ugrasdim hep aynı hep aynı bir türlü duzelmedi bu sorunlar için de root atmak istemiyorum root atdigimdada bunlar düzelir mi bilmiyorum bir fikri olan varsa yazsın bizde bu dertten kurtulalım inşallah

Son düzenleme:
Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Şimdi yeni güncelleme gelmiş indiriyorum 10.0.4.0 bakalım neleri bozdular neleri yapdilar inşallah bug yok

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Çentik tuşu gelmiş başka yenilik görmedim yine bildirimler geç geliyor stabil ama bildirimi sorunu çözülmeyecek galiba

Oyla:
Üst Alt