Yardım Redmi Note 6 Pro görüntü kalitesi

Esgines

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musa
Cihazım
Resmi niye 6 pr
Konular
1
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 hafta once Redmi Note 6 Pro aldım.Sizlere bir sorum olacak telefonda YouTube videolarının,Instagram facebook videolarının ve internetteki bazı fotoğrafların görüntü kaliteleri çok kötü görünüyor.Baya kurcaladim YouTube ayarlarından Instagram ayarlarindan çözünürlük ayarlarını yapmama rağmen bi düzelme göremedim.Daha öncede mi 5 kullanıcısiydim böyle bir sorun yoktu.Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?yada bu dertten muzdarip olanlar.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Merhaba çözünürlüğü üzerindeki ekran koruyucu bozuyor olabilirmi?
Bende tempered cam var koruyucu bir problem hissetmedim. Ben genelde kota tasarrufu açısında 480p izliyorum videoları bir rahatsızlık duymadım. Nasıl bir ekran koruyucu kullanıyorsunuz nano cam vardı ben sevemedim.

Oyla:

Esgines

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musa
Cihazım
Resmi niye 6 pr
Konular
1
Bende tempered cam var koruyucu bir problem hissetmedim. Ben genelde kota tasarrufu açısında 480p izliyorum videoları bir rahatsızlık duymadım. Nasıl bir ekran koruyucu kullanıyorsunuz nano cam vardı ben sevemedim.
Malum cihaz yeni olduğu için bir yerde adamın elinde tektip varmış Nano dedi uyduruk galiba 15 TL'ye takdirdim ondan şüphe ediyorum artik

Oyla:
Üst Alt