Yeni kontrol merkezini diyorsan onu ayarlar-ekran-yeni bildirim çubuğu nu açman gerek.iphone tarzı kontrol merkezi yok sanırım bu sürümde. çok iyi görünüyordu
aynen sağol. kurcalayınca biraz buldum. çok iyi bu sürüm. çok fark yok ama menüler vs çok akışkan. hızlandı sankiYeni kontrol merkezini diyorsan onu ayarlar-ekran-yeni bildirim çubuğu nu açman gerek.
fark yok fastboot çökünce kurtarmaya yarar benim cihazda çöktü çökecek durumda root attım sildim yine attım yine sildim hem rootlu hem rootsuz gibi bi şey oldu o yüzden fastboot ile sıfırlamış olacağımKontrol merkezi FPS düşük yani bazen kasabiliyor, bazen telefonu çok zorlayınca uygulamalar donabiliyor, ama dediklerim günde maks 1-2 kere, bir önceki sürüme göre tam ekran hareketleri daha akıcı, pil daha iyi ve arayüz biraz daha şık.. Ota linki gelince direk güncellemiştim fastboot ile arasında fark var mı, bilen?
sol tarafı aşağı indirince bildirim varsa iniyor. kontrol merkezi için sağ taraftan indirmen gerekBugün güncelleme yaptım, akışlar hızlı ve akıcı. Yeni kontrol merkezi aktif ediyorum ama bazen geliyor bazen bildiri şeklinde geliyor. Ultra tasarruf modu hoşuma giden bir özelik, şimdilik sorun bakalım şarj durumu nasıl olacak. 11.0.6 hoşuma gitmişti ve hızlıydı.
Evet bugün fark ettim dediğiniz şekilde soldan çekince geliyor. Hız yeterli, bilgi için teşekkürler bugün test ettim şarj durumu 11.0.6 göre hızlı tüketim var şuan ekran süresi 5.30 saat kalan yüzde 32 bakalım. 11.0.6 da 8.30 dan aşağı düşmüyordumsol tarafı aşağı indirince bildirim varsa iniyor. kontrol merkezi için sağ taraftan indirmen gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak geliştirici seçeneklerinden pencere animasyon ölçüsü vs 0,5 yaparsanız daha iyi. ben hep öyle kullanıyordum 1x de çok yavaş. 0,5 ideal. ilk seçeneği kapalı yaptım şu an dada da iyi arayüz hızı