Romu flashladıktan sonra cihazı yeniden başlatmadan Magisk flashlarsanız root gitmez hocam, romu flashladıktan sonra veriler silinebilir bu durum twrp'den twrp'ye değişebiliyor.ben 10.3.5 sürümündeyim şimdi bunu yüklesem root gcam falan gider değil mi![]()
yani hiç bir bilgim silinmeden uygulama ayarlar vs bunu yüklemek imkansızRomu flashladıktan sonra cihazı yeniden başlatmadan Magisk flashlarsanız root gitmez hocam, romu flashladıktan sonra veriler silinebilir bu durum twrp'den twrp'ye değişebiliyor.
Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği sorunu yaşıyorum ben de.BL kilidini açmadan,başka bir yöntemle yükleme şansımız varmı acaba hocam?Hayır, silinmez hocam.
Maalesef, ota üzerinden gelmesini bekleyin, koruma da yakında kaldırılır.Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği sorunu yaşıyorum ben de.BL kilidini açmadan,başka bir yöntemle yükleme şansımız varmı acaba hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Nasıl yani ne gibi fark olabilr ki arasındaBu rom sızıntı romdur. Güncellemeyi bekleyin.