- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 0
Simdi denedim bendede kasiyor.Hocam ekranı kaydirdiktan sonraki açılan pencere ona geçerken kasiyor
Simdi denedim bendede kasiyor.Hocam ekranı kaydirdiktan sonraki açılan pencere ona geçerken kasiyor
bilerek yapmıyorlar bilsem almazdım güya iki kamera var gece modu bile yok video cekerken flaş ışıgı açtın açtın açmazsan video sirasinda acip kapatamiyosun çok rezil yazılımı vargüncelleme yapmışlar ama, bir iki şey haricinde adam akıllı bir iyileştirme yok. menüler değişmiş genel olarak, ürünün kullanımında hızla alakalı bir iyileştirme yok. pil de aynı sanırım. ekran parlaklığı sanki biraz iyileşmiş gibi geldi, ama onun da ayarı normal değil. menü geçişlerinde yavaşlama/takılma var. ne pil, ne batarya ne de kullanım kolaylığına dair bir şey var. ya bu telefon 2018 yılında çıktı. 3-4 yıllık telefon değil ki, pil ve kameranın hakkını neden veremiyor ?
Bende de kasıyor. Bildirim panelini aşağı çekince de aynı sorun varSimdi denedim bendede kasiyor.
Rahatsız olduysanız kusura bakmayın ben üyelere yardım olmak maksatıyla mesaj bırakıyorum kızılacak birşey görmüyorum ortada
11'e güncelledim, su gibi pil gidiyor. hindistan ve çindeki kullanıcılar da aynı şeyden şikayet ediyor. kimisinin telefon kitlenmiş, kimisinin batarya dayanmıyor. biz bir de kamera ve pil iyileştirmesi bekliyoruz. ne işe yarıyor o zaman 4 kamera ? ne işe yarıyor o zaman 4000Mah pil ?bilerek yapmıyorlar bilsem almazdım güya iki kamera var gece modu bile yok video cekerken flaş ışıgı açtın açtın açmazsan video sirasinda acip kapatamiyosun çok rezil yazılımı var
11'e güncelledim, su gibi pil gidiyor. hindistan ve çindeki kullanıcılar da aynı şeyden şikayet ediyor. kimisinin telefon kitlenmiş, kimisinin batarya dayanmıyor. biz bir de kamera ve pil iyileştirmesi bekliyoruz. ne işe yarıyor o zaman 4 kamera ? ne işe yarıyor o zaman 4000Mah pil ?
hocam telefonda gcam ile güzel fotolar çekiliyor, bataryası da ilk zamanlar iyiydi. yani kapasite,imkan var. neyi beceremiyorlar onu anlamıyorum. sonuçta öyle bir imkanı olmasa, ee aldığımız telefonun özelliği bu der geçerdim.Siyah yazılı kısımlar sadece satış stratejisi hocam