- Adım
- alper
- Cihazım
- RedMi Note 6 Pr
- Konular
- 1
10 rakamının üstüne on kere bas tamamİndirdim ota linkini ama 3 noktaya basınca yerel dosyayı göstermek için menüde seçenek yok
çok sağol. şimdi burdan güncellesem sıkıntı olur mu? otadan gelenle aynısı herhalde.10 rakamının üstüne on kere bas tamam
sıkıntı olmaz yanlız biraz uzun sürer 15dakika kadar.şarja takılı kalsınçok sağol. şimdi burdan güncellesem sıkıntı olur mu? otadan gelenle aynısı herhalde.
en son pil şarj olma durumuna gelecek, telefonu power tuşundan açıyorsun bu kadarsıkıntı olmaz yanlız biraz uzun sürer 15dakika kadar.şarja takılı kalsın
bende bu şekilde yaptım sorun yok yanisıkıntı olmaz yanlız biraz uzun sürer 15dakika kadar.şarja takılı kalsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en son pil şarj olma durumuna gelecek, telefonu power tuşundan açıyorsun bu kadar
ota ve recovery farkı ne hangisini indirmemiz gerekiyor direkt olarak ayarlardan yüklemek için?
veriler siliniyor mu? yoksa direkt olarak güncelleme yerine mi geçiyor? bir de tavsiye eder misin geçmemi?Sonunda oldu. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Recoveryi olanı indir. Şimdi guncelledim bende.
Kesinlikle tavsiye ederim. Veriler silinmiyor.veriler siliniyor mu? yoksa direkt olarak güncelleme yerine mi geçiyor? bir de tavsiye eder misin geçmemi?
recoveryi nerden yükleyeceğim yardım eder misin twrp mi lazımKesinlikle tavsiye ederim. Veriler silinmiyor.
ayarlardan yüklemek için ota indirirsin.recoveryi nerden yükleyeceğim yardım eder misin twrp mi lazım