- Adım
- Selim
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 48
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Instagram'da görsel kaydirirken bile işlemci max saat hızına çıkıyor. Birçok yerde işlemci max güçte çalışıyor. Uygulama acilis kapanislarinda da işlemci Max hızda çalışıyor. Etkiyi fark etmiyorsunuz ama oc versiyonu size daha akıcı ve hızlı bir telefon deneyimi sağlıyor. Bu yüzden olusuyor o ekran süresi farkı. Mesela süper duvar kağıdı kullanın oc versiyonu süper duvar kağıdını kasmadan akıcı çalıştırır Oyun oynamadigim halde akıcılık bozulmasın hızlı çalışsın diye performans kerneli kullanıyorum(strix) oc olmamasına rağmen mystic kernele göre 1-2 saat ekran süresi az, ortalama 6 saat alıyorum ama akıcı ve ekran overclocklu kullanabiliyorum. Tercih meselesiOC versiyonu 6..45-7 saat ortalama kullanımda. OC olmayan versiyon 7.5-8 saat. Neden bilmiyorum OC versiyon bende ortalama 45 dk fark ediyor ekran süresi anlamında.. Kablosuz açık bluetooth açık. GPS kapalı... Oyun oynamıyorum. Rom olarak hem ROG hem de Xiaomi.euda aynı değerlere ulaştı. OC versiyonunda da OC olmayan versiyonunda da aynı seviyede akıcılık ve stabilite gözlemledim... Ekran yenileme hızı modifiye edilmeyecekse kesinlikle kullanıcılara OC olmayan versiyonu kurmaları tavsiye olunur...