Yardım Redmi Note 6 Pro Çözünürlük

loverofMIUI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Stabil v10.3.6.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB kullanıcısıyım. Kernel atıp cihaza hard reset vb atmama rağmen kasmayı bir türlü geçiremedim. Şu anda eu stabil 10.3.6.0 kullanıyorum çünkü global stabil 10.3.6.0 sürümünü ne kadar arasam da bulamadım. Ve gfx tool yardımıyla pubg mobilede çözünürlüğü en alt seviyeye düşürsem bile ekran hiç bulanıklaşmıyor sürekli full HD+ modda kalıyor. Ben biraz pikseli azaltıp kasmayı önlemek istiyorum ama nedense cihazın ekran kalitesi hiç bir şekilde düşmüyor. Adb driver yükleyip cmd üzerinden düşürmeyi denedim bu sefer de device <null> not found. Hatası verdi. Oysaki cihazı fastboot moduna alıp USB hata ayıklama modunu açıp pcye bağlamıştım. Allah rızası için şu sorunuma yardımcı olun. 7 aydır bu sorunu çözemedim çözünürlüğü nasıl düşürürüm ve cihazım için global stabil 10.3.6.0 romu atar mısınız rica etsem?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB kullanıcısıyım. Kernel atıp cihaza hard reset vb atmama rağmen kasmayı bir türlü geçiremedim. Şu anda eu stabil 10.3.6.0 kullanıyorum çünkü global stabil 10.3.6.0 sürümünü ne kadar arasam da bulamadım. Ve gfx tool yardımıyla pubg mobilede çözünürlüğü en alt seviyeye düşürsem bile ekran hiç bulanıklaşmıyor sürekli full HD+ modda kalıyor. Ben biraz pikseli azaltıp kasmayı önlemek istiyorum ama nedense cihazın ekran kalitesi hiç bir şekilde düşmüyor. Adb driver yükleyip cmd üzerinden düşürmeyi denedim bu sefer de device <null> not found. Hatası verdi. Oysaki cihazı fastboot moduna alıp USB hata ayıklama modunu açıp pcye bağlamıştım. Allah rızası için şu sorunuma yardımcı olun. 7 aydır bu sorunu çözemedim çözünürlüğü nasıl düşürürüm ve cihazım için global stabil 10.3.6.0 romu atar mısınız rica etsem?
Bu rehberi harfiyen yaptınız mi?

10.3.6 linki:
Fastboot

Recovery:

Oyla:

loverofMIUI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu rehberi harfiyen yaptınız mi?

10.3.6 linki:
Fastboot

Recovery:
Bu stabil olan değil mi hocam. Bu arada çok teşekkür ediyorum konuyu paylaştığınız için ama ben zaten konuda o adımları yaptığımı fakat cmd üzerinden device <null> not found hatası aldığımı konuda belirttim. Çok sağolun bunu da cevaplarsanız sevinirim.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu stabil olan değil mi hocam. Bu arada çok teşekkür ediyorum konuyu paylaştığınız için ama ben zaten konuda o adımları yaptığımı fakat cmd üzerinden device <null> not found hatası aldığımı konuda belirttim. Çok sağolun bunu da cevaplarsanız sevinirim.
Hocam bu rom global stabil. Yani Xiaomi'nin kendi yazılımı.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Boşuna uğraşmayın miui romla yada kernella cihazınıza zamanınıza yazık.
xda forumunda Pixel Experience Plus [FAN EDİTİON] romunu yazdığım şekilde yükleyin temiz bi başlangıç yapın miui romları unutun miui 10 11 sürümleri hatta 12 gelsede istediğin gibi olmayacak. yeniliğe açık ol hemen vazgeçme google arayüzüne ve akıcılığına alışınca bi daha miui arayüzünün yüzüne bakmazsın sadece 1-2 hafta kullan alışmaya çalış görünüme sadeliğe ve kernel kurma sistem uygulamalarını kaldırmaya çalışma yükle ve kullan sadece.

Twrpden veriyi biçimlendir diyip yesleyin sonra gelişmiş temizlikten tüm seçenekleri seçip temizleyin ( hafıza kartı takılıysa çıkarın ) yeniden başlat diyip recovery seçin romu kurun keyfinize bakın.

Oyla:
Üst Alt