Soru Redmi note 6 pro cihazım parmak izi okuyucu kayboldu

myldrm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
1
Cihazım dün akşam 9 da parmak izi çalışıyor du saat 11 gibi telefonu elime aldım parmak izi çalışmadı parmak izi okuyucu yüksek sildim temizledim fakat yine çalışma di sonrasında ayarlardan parmak izi kilidine bakmak için gireyim dedim fakat parmak izi yoktu sadece yüz verilerini yönet vardı yeniden başlat tim fabrika ayarlarına çevirdim telefonu fakat hiçbir şekilde gelmedi sanki telefon da hiç parmak izi okuyucu yokmuş gibi duruyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ekte ekran fotosunu attim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-28-23-37-19-019_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2018-12-28-23-37-19-019_com.android.settings.jpg
    177,6 KB · Görüntüleme: 44

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Benim cihazdada böyle bir sorun olmuştu çözümü çok basit benim parmak izi soketi yerinden çıkmış soketi taktı aldığım arkadaş sorun çözüldü... Muhtemelen soket çıkmıştır yerinden ... Bu arada bende sizin cihazdan kullanıyorum Sefa beyden almıştım ürünü garantisiz olarak sağolsun halletti ...Garantisi yoksa cihazınızın arka kapağı çıkarın YouTube'den izleyin videolarini soketi takın cihazı kapatıp açın sorununuz çözülecektir

Oyla:

myldrm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı düşürmedim hiç yani çıkma olasılığı çok düşük diye düşünüyorum arkadaşım cihazı daha yeni aldım bir ay bile olmadı dün kurtarma modunda yeniden başlattım geldi parmak izi giriş yaptım fakat tam okuyacak ken geri çık ti kendi kendine o kadar denedim olmadı bir türlü geri cihazı yeniden başlattım tekrar gitti parmak izi okuyucu cihazi garantiye yollamayı düşünüyorum.

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Valla benimkide 1 haftalık cihazdi düşme vs yoktu cihazimda neyse garantisi varmış gönderin tabiki geçmiş olsun

Oyla:

myldrm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen arkadaşım garantisi var gonderecem artık hayırlısı olsun sağolasın.

Oyla:
Üst Alt