- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi Note 6 Pr
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 10.2.2.0 Kararlı
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi Note 6 Pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar;
3 gün önce cihazı sıfır aldım. Aldığım kişi kutuyu açmıştı. Daha sonra baktm sim kartımı taktım, çalıştı. Herşeyini denedim bir problem yoktu.
Cihaz güncelleme aldı MİUİ.10.2 geçti.
Daha sonraki gün kişiler ulaşamadığını belirttiler. Sorun burda başlıyor, Bazen yapıyor bazen yapmıyor. Deniyorun farklı telefondan arıyorum kendimi. çalmadan arama sonlandırıldı diyor.
sonraki denemelerde çalıyor.
Bazen ise hiç bir sıkıntı olmadan stabil çalışıyor.
Fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim, farklı bir sim kartı takmayı denedim. Sorun devam etti.
Aldığım kişi probleme çok şaşırdı bir fikrinin olmadığını söyledi.
Şimdi sizlerin tecrübesine dayanarak danışıyorum Lütfen yardımcı olabileceğiniz bir şey varsa anlatırmısınız.
Artık sinirlerim bozulmaya başladı.
İkinci el cihaz sıkıntı çıkara bilir diye almadım. Sıfır cihaz almak istedim, ama bu problem bin pişman etti.
3 gün önce cihazı sıfır aldım. Aldığım kişi kutuyu açmıştı. Daha sonra baktm sim kartımı taktım, çalıştı. Herşeyini denedim bir problem yoktu.
Cihaz güncelleme aldı MİUİ.10.2 geçti.
Daha sonraki gün kişiler ulaşamadığını belirttiler. Sorun burda başlıyor, Bazen yapıyor bazen yapmıyor. Deniyorun farklı telefondan arıyorum kendimi. çalmadan arama sonlandırıldı diyor.
sonraki denemelerde çalıyor.
Bazen ise hiç bir sıkıntı olmadan stabil çalışıyor.
Fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim, farklı bir sim kartı takmayı denedim. Sorun devam etti.
Aldığım kişi probleme çok şaşırdı bir fikrinin olmadığını söyledi.
Şimdi sizlerin tecrübesine dayanarak danışıyorum Lütfen yardımcı olabileceğiniz bir şey varsa anlatırmısınız.
Artık sinirlerim bozulmaya başladı.
İkinci el cihaz sıkıntı çıkara bilir diye almadım. Sıfır cihaz almak istedim, ama bu problem bin pişman etti.