Yardım Redmi Note 6 Pro Aşırı Isınma Ve Pubg de oynarken telefondan cızırtı sesi gelmesi

Alican51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
İşletmeci
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.3 Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle Merhabalar
Cihazı 1 ay önce aldım, Son 2 hafta içerisinde cihaz performans bakımından ağırlaştı , aşırı ısınma var ve Pubg oynarken hem kasma donma hemde cızırtı sesi geliyor cihazdan ekran yanacak patlayacak gibi hissediyorum Hard reset atmami söylediler Yaptım ama hiçbir faydası olmadı Cihaz boştayken sıcaklığı 37 38 oyun oynayınca 45 e kadar gidiyor 4 GB RAM 64 GB Hafizasi var Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-18-13-25-25-829_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-05-18-13-25-25-829_com.miui.securitycenter.jpg
    206 KB · Görüntüleme: 11

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Öncelikle bende note 6 Pro kullanıyorum ısınma her telefonda olduğu gibi ara sıra bende de oluyor başlıca sebebi bir kullanılan şarj adaptörü ve kablosu hafızanın dolu olması gece şarjda bırakmak şarjda iken oyun Vs oynamak telefona güzel bir format atın kapalı bir şekilde şarjını doldurun sonra yazdığım şeyleri yapmayın tamamdır

Oyla:

Alican51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
İşletmeci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bende note 6 Pro kullanıyorum ısınma her telefonda olduğu gibi ara sıra bende de oluyor başlıca sebebi bir kullanılan şarj adaptörü ve kablosu hafızanın dolu olması gece şarjda bırakmak şarjda iken oyun Vs oynamak telefona güzel bir format atın kapalı bir şekilde şarjını doldurun sonra yazdığım şeyleri yapmayın tamamdır
Yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim bir sorum daha olacak Pubg de eskiden kasmiyordu şuan kasıyor o düzelir mi acaba ve Hard reset mi yoksa ayarlardan mi reset atayim. Orijinal sarz aletim çalındı Samsung kablosu ve adaptörü kullanıyorum olurmu acaba bir sıkıntısı

Oyla:

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim bir sorum daha olacak Pubg de eskiden kasmiyordu şuan kasıyor o düzelir mi acaba ve Hard reset mi yoksa ayarlardan mi reset atayim. Orijinal sarz aletim çalındı Samsung kablosu ve adaptörü kullanıyorum olurmu acaba bir sıkıntısı
rica ederim hard reset atın tabiki kendi sarj adaptoru degerlerı ıle kullandıgınız sarj adaotoru degerlerı aynı ıse sorun olmaz orta halli bir kabloda kullansanız sorun olmaz hard reset den sonra yukarıda yazdıgım seylere dıkkat edersenız sorun olamz bu tum telefonlar ıcın gecerli seyler aslında

Oyla:

Alican51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
İşletmeci
Konular
2
rica ederim hard reset atın tabiki kendi sarj adaptoru degerlerı ıle kullandıgınız sarj adaotoru degerlerı aynı ıse sorun olmaz orta halli bir kabloda kullansanız sorun olmaz hard reset den sonra yukarıda yazdıgım seylere dıkkat edersenız sorun olamz bu tum telefonlar ıcın gecerli seyler aslında
Anladım Söylediklerinize Dikkat edicem yardımcı olduğunuz ve zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim Hayırlı Ramazanlar

Oyla:

Alican51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
İşletmeci
Konular
2
Abi söylediklerini yerine getirdim Hard reseti attım cihazda 3 tane yüklü uygulama var arkaplan temiz kalması için yüklemedim kasma donma ortadan kalktı fakat ısınma kalkmadı cihaz sarzda iken oynamadigim halde ısınıyor sarzi fullken YouTube den video izliyorken 45 derece oluyor sıcaklık sarz aletini de degistirdim Xiaomi markalı orjinaliyle aynı değerde sarz aleti aldım ama hala sorun ortadan kalkmadı ne yapabilirim kalkmasi için

Oyla:
Üst Alt