Yardım Redmi note 6 pro 4g h+ 3g sorunu

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10
Telefon Modeli
redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar 2gundur cihazda 4g h+ 3g sorunu oluştu çekim çubuğu 5 tane çubuk 3 yada 2 ye düşünce internette çekmiyor telefonda kapalı
4g için h+ için de ayni Ankara merkezdeyim çekim sorunu olmayan yer de wipe format attım olmadı kilit kapalı olduğundan temiz kurulum yapamıyorum açılmasını bekliyorum bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı bir fikri olan varmi resimde olan gibi 3 çubuk var ama internet yok h+ g3 ayni şekil de
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Geçmiş olsun kardeşim xioami zedasi olmuşsun ama sorun sıkma canını geçmiyor yenisine bakacaksın artık
Ben çok denedim yapamadım işin garip tarafı 2 cihazdada var aynı şey çok aradım yok güncelleme ile geçer cihazı aldığımda 9.8 var 10.2.1 oldu tiik yok ne yamalar yapdim yok hatda anti roll dusdum onun içinde param gitdi cihazı yeşil çar yada dolping den aldinsa artık öyle kullanacaksınız İstanbul'da olsaydım o adamlarla çok ciddi uyrasirdim yeniden geçmiş olsun

Oyla:

zngdev67

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
14
Bu cihazla ilgili denemediğim rom, qcn vs. kalmadı. En sonunda bu telefonun kronik şebeke sorunu olduğuna kanaat getirdim. Bundan sonra başka markalara yöneleceğim.

Oyla:
Üst Alt