Soru Redmi Note 5 Pro

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
--
Telefon Modeli
ASUS Zenfone 2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar şu anda ASUS Zenfone 2 kullanmaktayım ve artık değiştirmenin zamanı geliyor. Yavaş yavaş piyasada telefon incelemeye başladım ve en uygun seçenek olarak Redmi Note 5 Pro'yu buldum(İnternet üzerinde 6 GB Modeli 2339-2400 TL aralığında bulunabiliyor) Fakat servis konusu kafamı çok karıştırıyor. Delta servis garantisi ile satıyor çoğu site. Delta'ya güvenebilir miyim ? Forumda da çok sıkıntı çekenler olmuş Delta'nın servisinden. Ben baştada dediğim gibi ASUS kullanıyorum ve garantisinden çok memnundum. Kulaklığım bozuldu gönderdim yenisi verdiler,şarj kablosu ve adaptör bozuldu gönderdim değiştirdiler, SIM slotunda sıkıntı çıktı değiştirdiler.(Ekranı ve arka kapağı kırmıştım onlara yaklaşık 300-350 TL civarı para ödemiştim)Aynı telefonu kardeşimde kullanıyor onunda SIM slotu, USB portu gibi yerlerinin değişimlerini ücretsiz bir biçimde maksimum 10 gün içinde hallettiler. Delta'da bu kaliteyi sunabiliyor mu ? Birde Xiaomi mağazasındaki Redmi Note 5 Pro fiyatları nelerdir bilen var mı ?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
2.el ürün aldığımda faturası başka birinin adını olacağından dolayı garantide sıkıntı yaşar mıyım ? 2.el alışverişi yapmadığından dolayı soruyorum bunu kusuruma bakmayın.

Teşekkürler :)

Garanti konusunda faturanın kimin adına olduğu önemli değil, fatura sizde olsun yeterli.

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Mi A2 nasıldır peki ? Aralarındaki fiyat farkı az olmasına rağmen bir tık daha iyi gibi.

Düzenleme : KVK Garantili A2 ve Redmi 5 Plus arasındaki fiyat farkı az değilmiş baya varmış :D İthalatçı garantili olanlar tam olarak ne oluyor ? Delta ya da KVK demiyor sadece İthalatçı garantili diyor. Birde 3.5mm jack girişinin olmaması çok sıkıntı oluşturuyor mu ?

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Delta ve kvkda ithalatçı garantidir resmi olmayan her yer ithalatci garantidir. Note 5 için diyorsan fiyat çok yüksek ben 1500 diye almıştım ama o fiyata da memnun olursun

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
İnternette baya araştırdım da benim aradığım özelliklerde sıfır olarak en iyi telefon Mi A2 gibi ama bu telefon saf android arayüzünü kullanıyormuş. Bu arayüzden pek memnun kalmamış çoğu kişi. Özelleştirme seçenekleri çok az diyorlar ve aşırı sade olduğunu belirtiyorlar özellikle. Aynı donanım özelliklerine sahip fakat MIUI kullanan Mi 6X modeli mevcutmuş. Fakat bu telefonun ülkemizde satışını bulamadım. Ülkemize bu telefon gelir mi bir bilginiz var mıdır ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İnternette baya araştırdım da benim aradığım özelliklerde sıfır olarak en iyi telefon Mi A2 gibi ama bu telefon saf android arayüzünü kullanıyormuş. Bu arayüzden pek memnun kalmamış çoğu kişi. Özelleştirme seçenekleri çok az diyorlar ve aşırı sade olduğunu belirtiyorlar özellikle. Aynı donanım özelliklerine sahip fakat MIUI kullanan Mi 6X modeli mevcutmuş. Fakat bu telefonun ülkemizde satışını bulamadım. Ülkemize bu telefon gelir mi bir bilginiz var mıdır ?
Mi 6x global olarak satışa sunulmamış bir cihaz. Ülkemizde resmi olarak satılması oldukça zor.

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Peki bu saf android arayüzü hakkında bir bilginiz var mıdır ? Söylendiği kadar kötü müdür ? Ben şu an ASUS'un ZenUI arayüzünü kullanıyorum çok zorlanır mıyım saf android arayüzünde ? Ya da bu telefona MIUI yükleme gibi bir şansımız yok mudur ?

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Peki bu saf android arayüzü hakkında bir bilginiz var mıdır ? Söylendiği kadar kötü müdür ? Ben şu an ASUS'un ZenUI arayüzünü kullanıyorum çok zorlanır mıyım saf android arayüzünde ? Ya da bu telefona MIUI yükleme gibi bir şansımız yok mudur ?
saf android kullanmak çok kolay miuiya alışınca bazıları kullanamıyor saf and'ı

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bende 3 senedir ZenUI kullanıyorum. Hiç saf android arayüzü kullanmadım. Zorlanır mıyım acaba bilemedim :/ Bu saf android arayüzünü değiştiremiyor muyuz ? MIUI yükleyemez miyim ?

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bende 3 senedir ZenUI kullanıyorum. Hiç saf android arayüzü kullanmadım. Zorlanır mıyım acaba bilemedim :/ Bu saf android arayüzünü değiştiremiyor muyuz ? MIUI yükleyemez miyim ?
Forumda konuları vardır önce unlock sonra twrp kurup rom yuklersın

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Peki bu işlem cihazın garantisinde bir sıkıntı felan oluşturur mu ? Ben Xiaomi telefonları incelerken MIUI arayüzünü beğenmiştim o yüzden A2'nin arayüzüne hiç dikkat etmemiştim :D Birde Xiaomi telefonları bizzat deneyerek alabileceğim ve uygun fiyatlı satan dükkanlar var mıdır İstanbul'da ?

Oyla:
Üst Alt