- Adım
- Emre
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 10
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- --
- Telefon Modeli
- ASUS Zenfone 2
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar şu anda ASUS Zenfone 2 kullanmaktayım ve artık değiştirmenin zamanı geliyor. Yavaş yavaş piyasada telefon incelemeye başladım ve en uygun seçenek olarak Redmi Note 5 Pro'yu buldum(İnternet üzerinde 6 GB Modeli 2339-2400 TL aralığında bulunabiliyor) Fakat servis konusu kafamı çok karıştırıyor. Delta servis garantisi ile satıyor çoğu site. Delta'ya güvenebilir miyim ? Forumda da çok sıkıntı çekenler olmuş Delta'nın servisinden. Ben baştada dediğim gibi ASUS kullanıyorum ve garantisinden çok memnundum. Kulaklığım bozuldu gönderdim yenisi verdiler,şarj kablosu ve adaptör bozuldu gönderdim değiştirdiler, SIM slotunda sıkıntı çıktı değiştirdiler.(Ekranı ve arka kapağı kırmıştım onlara yaklaşık 300-350 TL civarı para ödemiştim)Aynı telefonu kardeşimde kullanıyor onunda SIM slotu, USB portu gibi yerlerinin değişimlerini ücretsiz bir biçimde maksimum 10 gün içinde hallettiler. Delta'da bu kaliteyi sunabiliyor mu ? Birde Xiaomi mağazasındaki Redmi Note 5 Pro fiyatları nelerdir bilen var mı ?