Soru Redmi Note 5 Pro

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
--
Telefon Modeli
ASUS Zenfone 2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar şu anda ASUS Zenfone 2 kullanmaktayım ve artık değiştirmenin zamanı geliyor. Yavaş yavaş piyasada telefon incelemeye başladım ve en uygun seçenek olarak Redmi Note 5 Pro'yu buldum(İnternet üzerinde 6 GB Modeli 2339-2400 TL aralığında bulunabiliyor) Fakat servis konusu kafamı çok karıştırıyor. Delta servis garantisi ile satıyor çoğu site. Delta'ya güvenebilir miyim ? Forumda da çok sıkıntı çekenler olmuş Delta'nın servisinden. Ben baştada dediğim gibi ASUS kullanıyorum ve garantisinden çok memnundum. Kulaklığım bozuldu gönderdim yenisi verdiler,şarj kablosu ve adaptör bozuldu gönderdim değiştirdiler, SIM slotunda sıkıntı çıktı değiştirdiler.(Ekranı ve arka kapağı kırmıştım onlara yaklaşık 300-350 TL civarı para ödemiştim)Aynı telefonu kardeşimde kullanıyor onunda SIM slotu, USB portu gibi yerlerinin değişimlerini ücretsiz bir biçimde maksimum 10 gün içinde hallettiler. Delta'da bu kaliteyi sunabiliyor mu ? Birde Xiaomi mağazasındaki Redmi Note 5 Pro fiyatları nelerdir bilen var mı ?

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Xiaomi markasında O rakamlara benim düşüncem REDMİ serisine verilmez. Bu aynı "Mercedes E'den, BMW 5'den başlar" dedikleri gibi.
O rakamlara yurtiçi garantili mi note 3 tavsiye ederim. KVK garantili almaya çalışın.

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde 2300-2400 TL benim için fazla fakat tasarımını beğendiğim için o fiyatı verebilirim diye düşünmüştüm. Mi Note 3'ü kenara yazıyorum teşekkürler. Maksimum 2000 TL civarı bir telefon önerisi yapabilir misiniz birde ? Telefonda aradığım özelliklere gelecek olursak şarjı önemli oyun oynayıp BT kulaklıkla müzik dinlediğim için şu anki telefonumda şarjım çok hızlı gidiyor. Parmak izi okuyucusu kesinlikle bulunmalı(Gerçi yeni telefonların çok büyük kısmında var bu özellik ama neyse) Ekran 5.5 inçten küçük olmamalı.

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Ekran 5.5 inçten büyük olmamalıysa zaten sizin için noter 5 pro otomatikman eleniyor hocam.Fakat 16:9 ekran tasarımıyla 5.9 inç boyutu hiç hissetmiyor gayet rahat kullanıyorsunuz.Garanti konusunda yukarda hocamın da dediği gibi KVK bulmak sizin daha doğru bir tercih olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun :)

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Ekran 5.5 inçten büyük olmamalıysa zaten sizin için noter 5 pro otomatikman eleniyor hocam.Fakat 16:9 ekran tasarımıyla 5.9 inç boyutu hiç hissetmiyor gayet rahat kullanıyorsunuz.Garanti konusunda yukarda hocamın da dediği gibi KVK bulmak sizin daha doğru bir tercih olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun :)
Ekran 5.5 inçten küçük olmamalı dedim yani 5.5 inçten büyük olmasını istemiştim :)

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
1500 bandında redmi 5 plus 64 gb öneririm.
Dediğim gibi REDMİ serisine 2 bin tl vermek yerine 1 hafta 10 gün veya 1 ay kullanılmış Mİ serisi almak mantıklı.

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Kusura bakmayın tamamıyla benim hatam :) O zaman hocamın dediği gibi redmi 5 plus veyahut redmi note 5 pro sizin için güzel tercih olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun :)
Ekran 5.5 inçten küçük olmamalı dedim yani 5.5 inçten büyük olmasını istemiştim :)

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
1500 bandında redmi 5 plus 64 gb öneririm.
Dediğim gibi REDMİ serisine 2 bin tl vermek yerine 1 hafta 10 gün veya 1 ay kullanılmış Mİ serisi almak mantıklı.
2.el ürün aldığımda faturası başka birinin adını olacağından dolayı garantide sıkıntı yaşar mıyım ? 2.el alışverişi yapmadığından dolayı soruyorum bunu kusuruma bakmayın.

Kusura bakmayın tamamıyla benim hatam :) O zaman hocamın dediği gibi redmi 5 plus veyahut redmi note 5 pro sizin için güzel tercih olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun :)
Teşekkürler :)

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
2.el ürün aldığımda faturası başka birinin adını olacağından dolayı garantide sıkıntı yaşar mıyım ? 2.el alışverişi yapmadığından dolayı soruyorum bunu kusuruma bakmayın.

Teşekkürler :)

Bilmeyebilirsin ama mantık yürütürsen olayı çözersin :) Hep de araba ile ilgili örnek veriyorum ama :)
Sıfır araba aldın 3 yıl garantili ama 6 ay sonra ev almak için sattın alan kişi şimdi garanti dışı mı kaldı ? Hayır.
Alırken ezik,kırık olmamasına ,bireysel satıcılardan almamaya; çünkü fatura veremezler ve sadece atıyorum 1 hafta 1 ay gibi kendilerince garanti verirler,faturalı olmasına dikkat edin yeterli.
Forumun alış veriş kısmını inceleyebilirsin.

Alışveriş

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bilmeyebilirsin ama mantık yürütürsen olayı çözersin :) Hep de araba ile ilgili örnek veriyorum ama :)
Sıfır araba aldın 3 yıl garantili ama 6 ay sonra ev almak için sattın alan kişi şimdi garanti dışı mı kaldı ? Hayır.
Alırken ezik,kırık olmamasına ,bireysel satıcılardan almamaya; çünkü fatura veremezler ve sadece atıyorum 1 hafta 1 ay gibi kendilerince garanti verirler,faturalı olmasına dikkat edin yeterli.
Forumun alış veriş kısmını inceleyebilirsin.

Alışveriş
Teşekkür ediyorum.

Oyla:
Üst Alt